Închide meniul

Cristiano Ronaldo, bornă uriaşă după ce a marcat în poarta echipei lui Marius Şumudică! L-a învins pe Silviu Lung Jr după 4 minute în Al Nassr – Al Raed

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2023, 22:42

Cristiano Ronaldo, bornă uriaşă după ce a marcat în poarta echipei lui Marius Şumudică! L-a învins pe Silviu Lung Jr după 4 minute în Al Nassr – Al Raed

Cristiano Ronaldo, bornă uriaşă după ce a marcat în poarta echipei lui Marius Şumudică!

Cristiano Ronaldo l-a învins pe Silviu Lung Jr / Profimediaimages

Cristiano Ronaldo a atins o bornă uriaşă după ce a marcat în poarta echipei lui Marius Şumudică. Starul portughez a avut nevoie de numai patru minute pentru a deschide scorul în meciul Al Nassr – Al Raed, din etapa a 24-a din campionatul Arabiei Saudite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Silviu Lung Jr a fost trimis între buturi de „Şumi”, dar a încasat gol la prima ocazie importantă a atacantului în vârstă de 38 de ani. Al Ghannam a centrat în careu, iar CR7 s-a înălţat şi nu a putut fi oprit. Şi Alexandru Mitriţă a jucat din primul minut pentru echipa lui Şumudică.

Cristiano Ronaldo, bornă uriaşă după ce a marcat în poarta echipei lui Marius Şumudică

Fără gol marcat în ultimele trei meciuri ale lui Al Nassr, Ronaldo a spart gheaţa şi a ajuns la 142 de goluri marcate cu capul. Are 12 reuşite în tot atâtea meciuri disputate în campionatul Arabiei Saudite.

Cristiano a bifat o bornă uriaşă. A ajuns, pentru al 17-lea sezon la rând, la 20 de goluri marcate pentru echipa de club şi naţională. În toal, are 835 de goluri înscrise de-a lungul carierei, cu 30 mai multe decât rivalul său Lionel Messi.

Reclamă

Mai mult decât atât, Cristiano are mai multe goluri marcate decât brazilianul Ronaldo şi Thierry Henry.

Cristiano Ronaldo, eliminat din Cupa Regelui după Al Nassr – Al Wehda 0-1

Cu patru zile în urmă, Cristiano Ronaldo a fost eliminat din Cupa Regelui, după Al Nassr – Al Wehda 0-1. Echipa la care starul portughez a fost integralist a fost învinsă, în semifinale, şi a ieşit din cursa pentru câştigarea competiţiei. Românul Radu Petrescu a fost la centru.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo primeşte cel mai mare salariu din istoria fotbalului în Arabia Saudită, dar riscă să termine sezonul fără trofeu. Atacantul în vârstă de 38 de ani a suferit un nou eşec greu de digerat.

Francezul Jean-David Beauguel a înscris, în minutul 23, singurul gol al disputei care a avut loc la Riad. A urmat o ratare uriaşă a lui Cristiano Ronaldo.

Brigada de arbitri condusă de Radu Petrescu a avut misiune dificilă în repriza secundă. Al Hafith a primit al doilea cartonaş galben, în minutul 53, şi şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică. Chiar şi aşa, Al Nassr nu a profitat.

Chiar dacă au jucat mai bine de o jumătate de oră cu un om în plus, Cristiano Ronaldo şi coechipierii săi nu au putut să restabilească egalitatea şi sunt OUT din Cupă. A eliminat-o o echipă aflată pe locul 13 în campionat şi care se luptă pentru a evita retrogradarea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și