Închide meniul

Cristiano Ronaldo, căpitan la Manchester United după 14 ani! CR7 va purta banderola în meciul cu Wolves, echipa împotriva căreia a debutat în Premier League

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 ianuarie 2022, 19:23

Cristiano Ronaldo, căpitan la Manchester United după 14 ani! CR7 va purta banderola în meciul cu Wolves, echipa împotriva căreia a debutat în Premier League

Cristiano Ronaldo e golgheterul lui Manchester United

Profimedia

Cristiano Ronaldo, căpitan la Manchester United după 14 ani

Ralf Rangnick a luat o decizie radicală înainte de Manchester United – Wolves. Antrenorul ”diavolilor roșii” i-a oferit bandera de căpitan lui Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu 14 ani, pe data de 19 martie 2008, a fost ultima oară CR7 căpitan la gruparea de pe Old Trafford.

Meciul cu Wolves va avea o semnificație specială. Cristiano Ronaldo va fi căpitan în meciul contra echipei pe care a întâlnit-o la debutul în Premier League, în 2003.

Reclamă

De asemenea, Phil Jones va juca și el împotriva lui Wolves. Fundașul nu a mai evoluat pentru Manchester United din ianuarie 2020, în urmă cu 712 zile.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama să plângă de ziua ei de naştere

Cristiano Ronaldo a făcut-o să plângă pe mama lui după mesajul postat pe Instagram în ziua în care Maria Dolores Aveiro a împlinit 67 de ani. Momentul a fost filmat de sora lui CR7, Katia.

„Felicitări celei mai bune mame din lume, o luptătoare care m-a învățat să nu renunț, cea mai bună bunică pe care o puteau avea copiii mei. Te iubesc foarte mult, mamă!”, este mesajul pe care Ronaldo l-a postat în ziua în care mama lui a împlinit 67 de ani.

Mama starului, Maria Dolores Aveiro, a fost surprinsă de fiica ei în timp ce citea mesajul şi a început să plângă. Katia Aveiro a vrut să o pozeze, dar a ieşit un filmuleţ care spune totul despre mama lui Ronaldo.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldă, căpitan la Manchester United după 14 ani
  • CR7 va purta banderola în meciul cu Wolves, echipa împotriva căreia a debutat în Premier League

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și