Închide meniul

Cristiano Ronaldo continuă să scrie istorie, la 39 de ani! Încă două recorduri doborâte de CR7. „Recordurile mă urmăresc pe mine”

Dan Roșu Publicat: 28 mai 2024, 7:56

Reclamă
Cristiano Ronaldo continuă să scrie istorie, la 39 de ani! Încă două recorduri doborâte de CR7. „Recordurile mă urmăresc pe mine

Cristiano Ronaldo continuă să scrie istorie, la 39 de ani

Cristiano Ronaldo sărbătoreşte marcarea unui gol - Profimedia Images

Cristiano Ronaldo continuă să scrie istorie, la 39 de ani. După ultimul meci al sezonului disputat în tricoul lui Al-Nassr, cel considerat unul dintre cei mai mari jucători din istorie a mai doborât două recorduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a pierdut titlul în faţa lui Al-Hilal, Cristiano Ronaldo a încheiat sezonul cu o dublă istorică, în duelul cu Al-Ittihad (4-2). El a ajuns astfel la 35 de goluri marcate în campionat pentru Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo continuă să scrie istorie, la 39 de ani

Cele 35 de reuşite l-au ajutat pe Cristiano Ronaldo să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate într-un sezon în campionatul Arabiei Saudite. „Eu nu urmăresc recorduri, recordurile mă urmăresc pe mine”, a fost mesajul postat pe X de starul lusitan.

El a bătut recordul deţinut de Hamdallah, din sezonul 2018-2019 (34 de goluri). În cele 31 de meciuri disputate în Arabia Saudită, Ronaldo şi-a mai trecut în cont şi 11 pase decisive.

Reclamă
Reclamă 4

Al doilea record stabilit de Cristiano Ronaldo este legat de întreaga sa carieră: CR7 e primul fotbalist din istorie care devine golgheter în patru campionate diferite. Înainte de Arabia Saudită, el terminase primul în acest top în Premier League, La Liga (de trei ori) şi în Serie A.

Giovanni Becali, dezvăluiri uluitoare despre Cristiano Ronaldo

Giovanni Becali a făcut dezvăluiri uluitoare despre Cristiano Ronaldo. Becali este prieten bun cu Jose Mourinho, un alt portughez celebru, iar în urmă cu peste 20 de ani a fost la un pas să devină impresarul lui Cristiano Ronaldo.

Starul portughez câştigă 200 de milioane de euro pe an doar din salariu. Giovanni Becali spune că Ronaldo primeşte în fiecare zi bani în cont. Mai mult, Giovanni Becali a mai spus că Ronaldo nu are de gând să se retragă prea curând din fotbal.

Reclamă

”Ronaldo e plătit la 12 și un minut. În fiecare zi, primește o parte din milioanele sale. Verifică pe telefon dacă i-a intrat salariul. Fiecare face ce poate cu banii. E un sacrificiu, dar cred că vrea să mai joace 4-5 ani. El are destui bani. E un om care vrea să câștige„, a spus Giovanni Becali.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:24

Fabrizio Romano anunţă transferul lui Florinel Coman! Mutare „la pachet” cu „eroul” lui Real Madrid

15:56

Mădălina Amăistroaie și Alex Creț s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team Romania a ajuns la 95 de sportivi

15:44

Gică Hagi a transferat un fost jucător de la FCSB la Farul! Lovitura reușită de echipa „Regelui”

15:38

„E regele nostru, icoana noastră!” Bănel Nicoliţă a răbufnit când a auzit că Gică Hagi este criticat: „M-am săturat de cârcotaşi”

15:36

Anglia – Slovenia și Danemarca – Serbia LIVE TEXT (22:00)! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

15:28

Franţa – Polonia şi Olanda – Austria LIVE TEXT (19:00). Lupta pentru optimi se dă între Austria şi Polonia

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și