Închide meniul

Cristiano Ronaldo dă tonul la transferuri! Ce jucător din Serie A vrea la Juventus

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2020, 14:18

Cristiano Ronaldo dă tonul la transferuri! Ce jucător din Serie A vrea la Juventus

Zuma Press / Fabio Ferrari / Lapresse via hepta

Cristiano Ronaldo dă tonul la transferuri! Ce jucător din Serie A vrea la Juventus

Chiesa evoluează la Fiorentina și este unul dintre cei mai prolifici fotbaliști ofensivi din Italia. Internaționalul italian ar putea ajunge la Torino pentru 60 de milioane de euro, suma pe care o cere Fiorentina în schimbul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiesa mai are contract cu clubul toscan până în 2022. El a evoluat în 26 de partide în Serie A și Cupa Italiei, marcând șapte goluri. Fotbalistul este cotat la 48 de milioane de euro de site-ul Transfermarkt.

Cristiano Ronaldo a reluat antrenamentele

Cristiano Ronaldo a început antrenamentele cu Juventus. Starul portughez s-a prezentat pe 19 mai la baza de antrenament.

Ronaldo a revenit în Italia de la începutul acestei luni, dar abia acum s-a prezentat la pregătirile echipei. 72 de zile au trecut de la ultimul antrenament la care portughezul a participat alături de echipă.

Serie A s-ar putea relua pe 13 iunie, iar Juventus va încerca să câştige un nou titlu. Liderul din Italia are doar un punct în faţa lui Lazio, cu 12 etape înainte de finalul sezonului.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și