Închide meniul

Cristiano Ronaldo, doar rezervă într-un meci crucial! Explicaţiile lui Andrea Pirlo şi reacţia starului portughez

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2021, 8:50

Cristiano Ronaldo, doar rezervă într-un meci crucial! Explicaţiile lui Andrea Pirlo şi reacţia starului portughez

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo, doar rezervă într-un meci crucial!

„Alegerea cu Ronaldo a fost împărtăşită. Era obosit după meciul de miercuri, dar mi-a transmis că e disponibil echipei. L-am avut la dispoziţie pe Morata, un internaţional spaniol. A jucat şi am fost liniştit”, a spus Pirlo, pentru gazzetta.it la finalul meciului cu Bologna, în care Morata a reuşit dubla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, doar rezervă în Bologna – Juventus 1-4. Record uriaş pentru portughez

Meciul care i-a adus lui Juventus participarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor nu l-a avut pe teren pe Cristiano Ronaldo. Chiar şi aşa, cu cele 29 de reuşite din acest sezon de Serie A, el şi-a trecut în palmares un nou record extrem de greu de doborât.

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător care este golgheter în Premier League (cu Manchester United), în La Liga (cu Real Madrid) şi în Serie A, alături de bianconeri. Cotat la 50 de milioane de euro, CR7 şi-a trecut în cont 36 de goluri şi 4 assist-uri, în 44 de partide.

Cristiano Ronaldo, doar rezervă în Bologna – Juventus 1-4! Bucuria de la final

După fluierul de final de pe stadionul „Diego Armando Maradona”, Cristiano Ronaldo s-a bucurat alături de colegi. Napoli – Verona 1-1 este rezultatul care le-a adus bianconerilor o calificarea nesperată în Liga Campionilor.

După bucuria de pe Renato Dall’Ara, Cristiano a postat pe contul oficial de Facebook două poze. Una în care le răspunde contestatarilor, iar cealaltă cu sărbătoarea din vestiar. Până la urmă, Juventus a reuşit să evite o catastrofă, aşa cum era văzută ratarea grupelor Champions League pentru sezonul viitor.

Reclamă

Bologna – Juventus 1-4! Cum a ratat Napoli calificarea în Champions League

Celelalte două meciuri importante pentru configuraţia părţii superioare a clasamentului, Atalanta – AC Milan, scor 0-2 (Kessie ’43 – p, ’90+3-p) şi Napoli – Verona, scor 1-1 (Rrahmani ’61 / Faraoni ’69).

La AC Milan, care revine în Liga Campinilor după opt ani, portarul Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă. Napoli se „scufundă” în ultimul joc şi îi oferă lui Juventus şansa de a juca şi la anul în Liga Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și