Închide meniul

Cristiano Ronaldo e istorie la Juventus! Anunţul făcut de italieni. Decizia luată de starul bianconerilor

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 mai 2021, 13:46

Cristiano Ronaldo e istorie la Juventus! Anunţul făcut de italieni. Decizia luată de starul bianconerilor

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus

Despre fostul atacant al echipelor Real Madrid şi Manchester United s-a scris că va părăsi „Bătrâna Doamnă” la finalul sezonului. Mama lui Ronaldo, Dolores Aveiro, a spus că „va încerca să-l convingă” pe fiul ei de 36 de ani să se întoarcă la Lisabona, dar agentul Jorge Mendes a negat că internaţionalul portughez se va întoarce în ţara sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 

Cristiano Ronaldo e istorie la Juventus! CR7 îşi mută maşinile de la Torino

Per Semper Calcio a publicat un videoclip în care se pot vedea persoane încărcând supercarurile lui Ronaldo într-un TIR. Camionul aparţine Rodo Cargo, o cunoscută companie de transport cu sediul în Lisabona, iar videoclipul arată că maşinile vedetei au fost scoase din reşedinţa lui din Torino.

Sosirea maşinilor în 2018 a fost un semn important pentru transferul lui Ronaldo la Juventus, iar faptul că acestea părăsesc acum garajul ar putea însemna că jucătorul va pleca.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, o nouă bornă uriaşă

Vedeta lui Juventus a deschis scorul în „Derby d’Italia” şi a ajuns la cota 777 în carieră. În urma acestei reuşite, superstarul lusitan a ajuns la cota 777 în carieră. Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid şi naţionala Portugaliei sunt echipele pentru care a evoluat CR7 în carieră. Cinci Baloane de Aur a câştigat Ronaldo până acum.

Cotat la 50 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, vedeta lui Juventus a ajuns în acest sezon la 29 de goluri în Serie A, fiind golgheterul competiţiei. Romelu Lukaku, rivalul de la Inter, se află pe poziţia secundă, cu 23 de goluri.

Ce a spus Jorge Mendes despre viitorul lui Cristiano Ronaldo

„Cristiano Ronaldo nu revine în Portugalia”, a anunţat impresarul starului portughez. Jorge Mendes a ţinut să o contrazică pe mama lui Ronaldo, care anunţase revenirea acestuia la Sporting Lisabona. Până îşi decide viitorul, starul lui Juventus şi-a surprins fanii cu un clip inedit la volanul unei maşini de Formula 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Cristiano este mândru de titlul de campioană câştigat de Sporting, aşa cum a demonstrat public. Dar în acest moment planurile sale legate de cariera sa nu trec prin Portugalia”, a declarat Jorge Mendes pentru record.pt.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus
  • Ronaldo e cotat la 50 de milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și