Închide meniul

Cristiano Ronaldo este cel mai popular sportiv din istorie. A depășit atleți cu nume uriașe

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 decembrie 2023, 18:21

Cristiano Ronaldo este cel mai popular sportiv din istorie. A depășit atleți cu nume uriașe

Cristiano Ronaldo este cel mai popular sportiv din istorie

Cristiano Ronaldo / Profimedia

Cristiano Ronaldo este cel mai popular sportiv din istorie. Potrivit unei dezvăluiri făcute de platforma Google, starul celor de la Al-Nassr este mult mai popular decât alte nume importante din lumea sportului, cum ar fi Lionel Messi sau Michael Jordan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Odată cu transferul la Al-Nassr, starul lusitan a crescut foarte mult în popularitate, având în vedere că i-a cucerit și pe fanii fotbalului din zona arabă. De asemenea, acesta a făcut și deplasări în alte țări ale continentului, în Liga Campionilor Asiei, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Cristiano Ronaldo este cel mai popular sportiv din istorie. Anunțul celor de la Google

Odată cu împlinirea a 25 de ani de la lansarea motorului de căutare Google, reprezentanții companiei au publicat o listă în care apar cele mai căutate nume și evenimete de la apariția platformei.

Potrivit acestei dezvăluiri, Cristiano Ronaldo este cel mai căutat atlet din ultimii 25 de ani. Popularitatea acestuia este una ridicată, având în vedere că a doborât numeroase recorduri și că a cucerit foarte multe trofee, alături de echipele la care a fost legitimat.

De asemenea, pe lângă faptul că este cel mai căutat atlet din istoria Google, Ronaldo a stabilit și un record impresionant pe rețelele de socializare. În momentul de față, acesta este cel mai urmărit atlet de pe Instagram, cu numărul uluitor de 614 milioane de urmăritori.

Reclamă

Astfel, având în vedere dezvăluirea celor de la Google, Ronaldo a depășit nume uriașe din lumea sportului, cum ar fi Lionel Messi, LeBron James, Floyd Mayweather sau Connor McGregor.

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo vor fi din nou adversari

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo vor fi din nou adversari. Anunţul oficial a fost făcut chiar de Inter Miami, clubul la care joacă deţinătorul Balonului de Aur. Gruparea din MLS a precizat data la care va avea loc confruntarea legendelor fotbalului mondial.

Inter Miami şi-a anunţat programul pentru meciurile amicale din startul anului 2024. Astfel, au acceptat să ia startul în Cupa de la Riad şi au programate două partide test. Una dintre acestea este cu echipa lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr.

Reclamă 4 / 0/3

„Este o nouă oportunitate grozavă de a crea relaţii de durată cu fanii pasionaţi. Suntem încântaţi să ne întâlnim cu noi fani din Arabia Saudită şi, de asemenea, sperăm că oameni din întreaga lume vor putea vedea meciuri de vis ca acestea”, a declarat Xavier Asensi, directorul comercial lui lui Inter Miami, potrivit ole.com.ar.

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi se vor duela pe 1 februarie. Pe 29 ianuarie, echipa din MLS o va întâlni pe cea a lui Neymar, Al-Hilal.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și