Închide meniul

Cristiano Ronaldo este de pe altă planetă! A marcat cel puțin un hat-trick în fiecare dintre ultimii 14 ani ⚽

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 9 februarie 2023, 22:01

Cristiano Ronaldo este de pe altă planetă! A marcat cel puțin un hat-trick în fiecare dintre ultimii 14 ani ⚽

Cristiano Ronaldo este de pe altă planetă! A marcat cel puțin un hat-trick în ultimii 14 ani

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci pentru Al-Nassr / profimedia

Cristiano Ronaldo este de pe altă planetă! A marcat cel puțin un hat-trick în fiecare dintre ultimii 14 ani. Cea mai recentă reușită de acest gen a avut-o în meciul cu Al-Wehda, în care a înscris un „poker”. Cristiano Ronaldo a fost transferat de Al-Nassr, la începutul acestui an, fiind liber de contract, după despărțirea de Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la vârsta de 38 de ani, Cristinao Ronaldo are o cotă de 20 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Cristiano Ronaldo este de pe altă planetă! A marcat cel puțin un hat-trick în fiecare dintre ultimii 14 ani

Cristiano Ronaldo a adus victoria celor de la Al-Nassr, în meciul cu Al-Wehda, după ce a marcat patru goluri de senzație. Astfel, faimosul atacant portughez a atins o performanță „de pe altă planetă”, aceea de a marca cel puțin un hat-trick în fiecare dintre ultimii 14 ani (perioada 2010-2023).

Impresionant este și numărul total al hat-trick-urilor marcate de starul lusitan: 61.

Cristiano Ronaldo a marcat golul 503 la nivel de ligi

În meciul cu Al-Wehda, „CR7” a marcat golul cu numărul 503 la nivel de ligi.

Reclamă

La ce echipe a marcat Cristiano Ronaldo cele 503 goluri:

Ce a declarat Luis Gustavo despre rolul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Luis Gustavo, coechipierul lui Cristiano Ronaldo de la Al-Nassr, a declarat că meciurile echipei au devenit mult mai complicate de la transferul vedetei portugheze.

„Cu siguranță, prezența lui Cristiano Ronaldo face lucrurile mai complicate pentru noi, încât toate echipele caută să joace cât mai bine împotriva lui, deoarece fotbaliștii adverși sunt mai motivați.

Reclamă 4 / 0/3

Dar prezența lui la Al-Nassr oferă și un mare avantaj, pentru că tot grupul învață zilnic de la el, întrucât are abilități grozave atât la nivel tehnic, cât și la nivel fizic.

Cristiano Ronaldo a fost făcut pentru provocări și mereu reușește să le ducă la bun sfârșit. Iar toată lumea de aici așteaptă să vadă ce ne va face cadou. Deja a marcat primul său gol, deci a scăpat de presiunea acestui lucru”, a declarat Luis Gustavo, pentru express.co.uk.

Cristiano Ronaldo, criticat de un fost antrenor al lui Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a fost criticat de italianul Stefano Cusin, fostul antrenor secund al lui Walter Zenga la Al-Nassr.

Cusin este de părere că Ronaldo nu are niciun fel de motivație la Al-Nassr, iar transferul a fost făcut doar din motive financiare.

„La Al-Nassr am antrenat și eu, ei au fost mereu atrași de marii jucători. Pentru imaginea campionatului saudit este o reclamă importantă, la capitolul conținut tehnic nu știu ce poate da Ronaldo.

Oricum, el este la final de carieră și este în Arabia Saudită doar pentru bani, nu cred că are o motivație prea mare și nu cred că este alegerea potrivită. Eu unul nu aș fi făcut-o”, a declarat Cusin, în presa din Italia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și