Închide meniul

Cristiano Ronaldo este o mașinărie! Portughezul a egalat un record uriaș în Young Boys – Manchester United

Alexandru Ivan Publicat: 14 septembrie 2021, 19:47

Reclamă
Cristiano Ronaldo este o mașinărie! Portughezul a egalat un record uriaș în Young Boys – Manchester United

Crisitano Ronaldo a egalat un record uriaș

Profimedia

Meciul cu Young Boys este al 177-lea pentru Cristiano Ronaldo în UEFA Champions League. Veteranul de 36 ani l-a egalat pe legendarul Iker Casillas, fostul său coleg de la Real Madrid, drept jucătorul cu cele mai multe apariții din istoria competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a mai doborât un record în Young Boys – Manchester United

Locul al doilea în acest clasament este ocupat de Xavi Hernandez, iar podiumul e completat de Lionel Messi. Pe locul al patrulea se află Raul Gonzalez.

Starul lusitan are 134 de goluri în Champions League, în tricoul a trei echipe diferite, Manchester United, Real Madrid și Juventus. Ronaldo își făcea debutul grupele ligii stelelor în urmă cu 18 ani, pe 1 octombrie 2003, într-un Stuttgart – Manchester United 2-1.

Partida cu Young Boys este doar a doua pentru Cristiano Ronaldo de la revenirea la Manchester United. Portughezul a avut un debut ideal, reușind să puncteze de două ori în meciul cu Newcastle din ultima etapă de Premier League, încheiat 4-1 pentru formația de pe Old Trafford.

Reclamă

Cristiano Ronaldo: „Nu am venit să fiu o majoretă”

Cristiano Ronaldo a avut un discurs războinic în vestiarul lui United, imediat după meciul cu Newcastle. Portughezul a anunțat că a revenit la Manchester ca să câștige trofee.

Am revenit la Manchester United din două motive. Primul este că iubesc acest club, al doilea este că ador mentalitatea de învingător de aici. Nu am venit să fiu o majoretă. Dacă vreți să avem succes, trebuie să iubiți United cu toată inima. Trebuie să mâncați, să dormiți și să luptați pentru club.

Nu contează dacă joci sau nu, trebuie să dai mereu 100% și să-ți susții coechipierii. Sunt aici să câștig, pentru că victoriile aduc fericire. Vreți să fiți fericiți, corect? Sunteți fotbaliști fantastici și cred în voi, altfel nu m-aș fi întors.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă dați totul, fanii vă vor susține. Vreau să aduc aici o mentalitate de învingător, care să rămână aici și după ce mă retrag. Eu voi da totul, am nevoie ca voi să faceți același lucru. Sunteți gata de luptă? Sunteți gata să dați tot ce aveți pe teren?”, a fost discursul ținut de Cristiano Ronaldo, potrivit The Sun.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și