Închide meniul

Cristiano Ronaldo, gest emoționant după hat-trick-ul din Manchester United – Norwich 3-2. Sergio Aguero: „Lionel Messi e cel mai bun!”

Alexandru Ivan Publicat: 17 aprilie 2022, 11:50

Cristiano Ronaldo, gest emoționant după hat-trick-ul din Manchester United – Norwich 3-2. Sergio Aguero: „Lionel Messi e cel mai bun!

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au sezoane complicate la echipele de club

Profimedia

  • Ronaldo, hat-trick pentru Manchester United
  • Sergio Aguero, reacție fabuloasă

Cristiano Ronaldo a marcat trei goluri în meciul Manchester United – Norwich 3-2 și a făcut un gest emoționant la finalul partidei. Starul portughez nu l-a impresionat însă pe Sergio Aguero. Argentinianul l-a lăudat pe conaționalul Lionel Messi, marele rival al lui Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo i-a făcut cadou mingea de meci unui puși din academia lui United, Alejandro Garnacho, convocat în premieră la în lotul echipei de seniori. Puștiul i-a mulțumit starului lusitan printr-o postare pe Instagram. „Cel mai bun din toate timpurile, Cristiano!”, a scris Garnacho.

 Sergio Aguero, după hat-trick-ul lui Cristiano Ronaldo: „Lionel Messi e cel mai bun!”

Aguero s-a grăbit „să-l corecteze” pe tânărul jucător al lui Manchester United. „Spui asta pentru că nu ai jucat cu Lionel Messi, el e cel mai bun!”, a scris fostul atacant al lui Manchester City și din naționala Argentinei.

Reclamă
Sursa: Marca.com

Grație „triplei” lui Ronaldo, Manchester United încă visează la un loc de UEFA Champions League. „Diavolii” au 54 de puncte, la trei lungimi în spatele lui Tottenham, echipa de pe locul al patrulea.

Cristiano a ajuns la 60 de „triple” în cariera de profesionist, 50 la echipele de club și 10 la naționala Portugaliei.  Ronaldo nu mai marcase pentru United de mai bine de o lună, de la hat-trick-ul cu Tottenham de pe 12 martie.

Reclamă

 Ronaldo, bonus colosal după hat-trick-ul din Manchester United – Norwich 3-2

Cristiano Ronaldo va primi un bonus în valoare de 850.000 de lire sterline după partida lui Manchester United cu Norwich.

Potrivit The Sun, portughezul avea în contract o clauză specială. Condiția era să marcheze cel puțin 20 de goluri de-a lungul sezonului. Cu „tripla” din ultimul meci, Ronaldo a ajuns la 21 de reușite.

De asemenea, Cristiano va mai primi 100.000 de lire sterline, bonus pentru hat-trick. Iar recompensele nu se opresc aici. Din acest moment, veteranul de 37 de ani va încasa câte 100.000 de lire sterline pentru fiecare gol înscris pentru United până la finalul stagiunii.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester United îl va plăti cu 1 milion de lire sterline pe cel care va deveni golgheterul echipei la finalul sezonului, iar Ronaldo e aproape sigur că va obține această distincție. Portughezul are 12 goluri în Premier League, cel mai apropiat competitor fiind conaționalul Bruno Fernandes, cu 9 reușite.

Ronaldo ar ajunge la bonusuri individuale de aproximativ 2,75 de milioane de lire sterline, dacă marchează cel puțin 30 de goluri pentru Manchester United în acest sezon.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool