Închide meniul

Cristiano Ronaldo i-a dat două goluri în două minute lui Laurenţiu Reghecampf! Hat-trick şi 882 de goluri în carieră pentru CR7

Dan Roșu Publicat: 30 martie 2024, 23:04

Reclamă
Cristiano Ronaldo i-a dat două goluri în două minute lui Laurenţiu Reghecampf! Hat-trick şi 882 de goluri în carieră pentru CR7

Cristiano Ronaldo i-a dat două goluri în două minute lui Laurenţiu Reghecampf

Cristiano Ronaldo, în timpul meciului Al-Nassr - Al-Taee 5-1 - Profimedia Images

Cristiano Ronaldo i-a dat două goluri în două minute lui Laurenţiu Reghecampf, în meciul dintre Al-Nassr şi Al-Taee (5-1), unul pe care echipa lui Reghe l-a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 36. Ronaldo a reuşit hat-trick-ul în repriza secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a fost unul echilibrat, gazdele conducând cu 2-1 la pauză, după un gol marcat în minutul 45+7. Cu Cordea titular, Al-Taee a înscris singurul gol, în prima repriză, prin Misidjan, care a fost apoi şi eliminat.

Cristiano Ronaldo i-a dat două goluri în două minute lui Laurenţiu Reghecampf

În repriza secundă, a ieşit la rampa Cristiano Ronaldo, care a reuşit o dublă, în minutele 65 şi 67. Primul gol a venit în urma unui şut perfect din interiorul carelui, după un assist al lui Sadio Mane.

Două minute mai târziu, acelaşi Cristiano a înscris din nou, din câţiva metri, cu noroc. Portughezul şi-a completat apoi hat-trick-ul în minutul 87, cu o lovitură de cap din careul mic. Acesta a fost golul cu numărul 26 în campionat pentru Ronaldo, dar şi al 882-alea al carierei. Acesta a fost şi al 64-lea hat-trick pentru lusitanul ajuns la 39 de ani.

Cristiano Ronaldo, golgheter în Arabia Saudită

Ronaldo a ajuns astfel la 53 de goluri şi 13 pase decisive pentru Al-Nassr, în cele 59 de meciuri disputate pentru echipa din Arabia Saudită, el fiind în acest sezon golgheterul primei ligi din Arabia Saudită.

Reclamă

În urma acestui meci, Al-Nassr e pe locul 2, cu 59 de puncte, cu 12 mai puţine decât liderul neînvins Al-Hilal. De partea cealaltă, Reghe şi Al-Taee sunt pe 16, primul loc retrogradabil, la două puncte puncte de salvarea de la retrogradare.

Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat

Laurenţiu Reghecampf a fost atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat! Digao, care a colaborat cu Laurenţiu Reghecampf la Al-Hilal, a făcut declaraţii dure despre tehnicianul român.

„Nu sunt onorat că am lucrat cu Reghecampf. Este un antrenor foarte dur în afara terenului și caută certuri și probleme”, a declarat Digao, în Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf a rămas antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis! Jurnaliștii din Arabia Saudită au infirmat, pe Twitter, informaţiile potrivit cărora Laurenţiu Reghecampf ar fi fost demis, cu o lună în urmă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și