Închide meniul

Cristiano Ronaldo, înapoi la Real Madrid? Zinedine Zidane îl așteaptă cu brațele deschise: "Înseamnă foarte mult pentru noi"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 martie 2021, 6:48

Cristiano Ronaldo, înapoi la Real Madrid? Zinedine Zidane îl așteaptă cu brațele deschise: "Înseamnă foarte mult pentru noi"

profimediaimages

Revine Cristiano Ronaldo la Real Madrid

Cristiano Ronaldo  a ratat încă o dată șansa să cucerească UEFA Champions League alături de Juventus. Nici Real Madrid nu o duce prea bine și e gata sa-l aducă pe starul portughez înapoi pe Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane îl așteaptă cu brațele deschise pe Ronaldo. Portughezul a fost catalizatorul echipei care a cucerit Champions League de trei ori la rând.

Zinedine Zidane, despre posibila revenire a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid

"Știm toți ce înseamnă Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid, ce a făcut aici și afecțiunea pe care o avem pentru el. Ce a făcut aici este magnific" a spus Zinedine Zidane la conferința de presă dinaintea meciului cu Elche din La Liga, citat de Marca.  

Deși și-ar dori să-l aibă pe Ronaldo înapoi în vestiar, Zidane știe că transferul va fi greu de realizat. Cristiano și Florentino Perez nu sunt în cele mai bune relații.

"Acum este jucătorul lui Juventus și face lucruri bune acolo. Nu pot să vă spun mai mult. Sunt multe zvonuri care trebuie respectate", a mai spus Zinedine Zidane.

Reclamă

Ronaldo mai are contract cu Juventus doar până în 2022. 100 de milioane de euro a platit "Bătrâna Doamnă" în 2018 ca să-l aducă de la Real Madrid. Portughezul se certase cu Florentino Perez.  Și Zidane a părăsit Bernabeu în acea vară, dar a revenit câteva luni mai târziu. 

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria lui Real Madrid, cu 450 de goluri. În tricoul blanco, el a cucerit 2 titluri în La Liga, 4 trofee Champions League și 4 Baloane de Aur. Ultimul său meci pentru Real Madrid a fost finala Ligii Campionilor cu Liverpool, scor 3-1 pentru madrileni.

Cristiano Ronaldo, scos la vânzare de Juventus

Zinedine Zidane are toate motivele de bucurie. Juventus vrea să scape de salariul uriaș a lui Cristiano Ronaldo. Bianconerii ar fi stabilit şi un preţ pentru starul portughez. 

Reclamă 4 / 0/3

Juventus plăteşte peste 50 de milioane de euro brut anual cu salariul lui Ronaldo. Prețul stabilit de italieni pentru Ronaldo ar fi 60 de milioane de euro, potrivit SportMediaset. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și