Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, prima reacţie după ce a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului. „Nimic nu bate această senzaţie!”. Starul portughez, hat-trick uluitor în Manchester United – Tottenham 3-2

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 martie 2022, 23:36

Reclamă
Cristiano Ronaldo, prima reacţie după ce a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului. „Nimic nu bate această senzaţie!. Starul portughez, hat-trick uluitor în Manchester United – Tottenham 3-2

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria fotbalului / Profimediaimages

Cristiano Ronaldo a deschis scorul cu un super-gol. Defensiva oaspeţilor nu a avut nicio şansă în minutul 12, când Fred i-a pasat superb lui CR7, iar lusitanul a reuşit o execuţie magnifică de la peste 25 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului

Cristiano a avut o primă reacţie după performanţa remarcabilă. Precedentul hat-trick al lui Cristiano Ronaldo pentru Manchester United a fost în 2008, într-un meci cu Newcastle. 14 ani și 59 de zile au trecut de la acel moment. E cea mai îndelungată perioadă de timp dintre două „triple” reușite de un jucător în Premier League.

Sunt foarte mulțumit de primul meu hat-trick de când m-am întors pe Old Trafford! Nimic nu bate senzația de a fi din nou pe teren și de a ajuta echipa cu goluri și mult efort. Am demonstrat încă o dată că putem învinge orice echipă, în orice zi, atât timp cât muncim din greu și stăm împreună ca şi cum am fi unul singur. Nu există limite pentru Manchester United, indiferent de situaţie! Să mergem înainte, diavoli!„, a reacţionat Cristiano Ronaldo pe contul său de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Odată cu „tripla” din Manchester United – Tottenham, Cristiano Ronaldo a ajuns la 59 de hat-trick-uri înscrise de-a lungul carierei. 44 dintre acestea au fost reușite în tricoul lui Real Madrid, 10 pentru naționala Portugaliei, trei pentru Juventus și două pentru Manchester United.

La finalul meciului, Ronaldo a stat de vorbă, pe teren, cu o legendă a fotbalului american. Este vorba de Tom Brady, singurul jucător din istoria NFL care a câştigat 7 titluri de campion. Şi-a făcut apariţia în 10 Super Bowl-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo l-a depăşit pe Josef Bican

Cristiano Ronaldo a ajuns astfel la 807 goluri marcate în carieră şi a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului. Potrivit FIFA, Josef Bican a avut 805 goluri în 530 de meciuri între 1931 şi 1955.

Potrivit statisticilor înregistrate de RSSSF, numai Ronaldo şi Bican au depăşit borna de 800 de goluri marcate în carieră:

1. Cristiano Ronaldo (Portugalia): 807
2. Josef Bican (Austria/Cehoslovacia): 805
3. Romario (Brazilia): 772
4. Pele (Brazilia): 767
5. Lionel Messi (Argentina): 759
6. Ferenc Puskas (Ungaria): 746
7. Gerd Müller (Germania): 735

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și