Închide meniul

Cristiano Ronaldo, primul antrenament cu Juventus după pandemie

Antena Sport Publicat: 19 mai 2020, 9:27

Reclamă
Cristiano Ronaldo, primul antrenament cu Juventus după pandemie

profimediaimages.ro

Cristiano Ronaldo s-a prezentat la baza de antrenament a lui Juventus

Ronaldo a revenit în Italia de la începutul acestei luni, dar abia acum s-a prezentat la pregătirile echipei. 72 de zile au trecut de la ultimul antrenament la care portughezul a participat alături de echipă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serie A s-ar putea relua pe 13 iunie, iar Juventus va încerca să câştige un nou titlu. Liderul din Italia are doar un punct în faţa lui Lazio, cu 12 etape înainte de finalul sezonului. 

Cristiano Ronaldo, pe lista lui PSG

Pentru Cristiano Ronaldo acesta ar putea fi ultimul sezon în tricoul torinezilor. Şeful lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, şi-a declarat încă o dată admiraţia pentru fotbalistul în vârstă de 35 de ani. 

"Ronaldo rămâne la fel de motivat şi are dorinţa de a fi mai bun în fiecare zi. Îşi forţează întotdeauna limitele. Îl admir pentru determinarea lui şi este cel mai bun exemplu pentru viitorii fotbalişti", a spus Al-Khelaifi pentru France Football. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și