Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, primul gol al sezonului pentru Al Nassr. Starul portughez a reuşit şi o pasă decisivă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2024, 22:49

Reclamă
Cristiano Ronaldo, primul gol al sezonului pentru Al Nassr. Starul portughez a reuşit şi o pasă decisivă

Cristiano Ronaldo, primul gol al sezonului pentru Al Nassr. Starul portughez a reuşit şi o pasă decisivă

Cristiano Ronaldo / Profimedia

Cristiano Ronaldo areuşit primul gol al sezonului pentru Al Nassr, în victoria din semifinalele Supercupei Arabiei Saudite. Starul portughez, care va face senzaţie şi în Liga Campionilor Asiei, competiţie ce este exclusiv în AntenaPLAY, a dat şi o pasă de gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a marcat al doilea gol al echipei sale în victoria cu Al Taawoun. Ronaldo a marcat cu un şut pe joc, din 8 metri şi s-a bucurat în stilul caracteristic.

Cristiano Ronaldo, primul gol al sezonului pentru Al Nassr

Ronaldo a fost decisiv şi la primul gol al echipei sale, când i-a pasat decisiv lui Ayman Yahya.

Oferta pe care a primit-o Cristiano Ronaldo după eliminarea Portugaliei de la EURO 2024!

Sub contract până în iunie 2025 cu Al-Nassr, Cristiano Ronaldo şi-ar putea prelungi contractul cu clubul saudit pentru încă un sezon.

Reclamă
Reclamă 4

Potrivit unui jurnalist talkSport, directorii lui Al-Nassr ar dori să reînnoiască acordul atacantului portughez (39 de ani), care a ajuns la club în ianuarie 2023.

Discuţiile sunt aşteptate să înceapă în această vară, potrivit news.ro. În acest sens, Al-Nassr ar dori să îi ofere lui Cristiano Ronaldo şansa de a rămâne competitiv în vederea participării la Cupa Mondială din 2026.

Cu Al-Nassr, însă, Cristiano Ronaldo s-a bucurat de un sezon de succes, marcând 44 de goluri şi oferind 13 pase decisive în 45 de meciuri în toate competiţiile. În august anul trecut, el a câştigat primul său trofeu în Arabia Saudită, Cupa Campionilor Arabiei.

Reclamă

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 15 aug.

Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid

0:00 15 aug.

Recorduri uriaşe pentru Ancelotti, Modric şi Carvajal după câştigarea Supercupei Europei. Real Madrid, bornă istorică

23:53

George Puşcaş a fost prezentat oficial la noua lui echipă: „Bine ai venit în familia noastră!”

23:51

Kylian Mbappe, debut de vis la Real Madrid! Primul gol pentru spanioli şi primul trofeu cucerit cu trupa lui Carlo Ancelotti!

23:40

Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului

23:31

Scandal între MM Stoica şi Petrescu, după înfrângerea FCSB-ului cu Sparta: „Taci din gură! Vorbeşti prostii! Fii bărbat, Dane!”

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 3 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre” 4 Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!” 5 „Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta” 6 „Cât tupeu!” Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League: „Şmecheresc!”
Citește și