Închide meniul

Cristiano Ronaldo, reacție nervoasă după ce Al-Nassr a pierdut primul loc!

Cosmin Olteanu Publicat: 9 martie 2023, 22:26

Cristiano Ronaldo, reacție nervoasă după ce Al-Nassr a pierdut primul loc!

Cristiano Ronaldo, reacție nervoasă după ce Al-Nassr a pierdut primul loc

Cristiano Ronaldo

  • Cristiano Ronaldo, reacție nervoasă după ce Al-Nassr a pierdut primul loc

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a avut o reacție nervoasă după ce Al-Nassr a pierdut primul loc! Al-Nassr a fost învinsă de Al-Ittihad, 0-1, și a picat pe locul secund, în prima ligă din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a fost transferat de Al-Nassr, la începutul acestui an, fiind liber de contract, după despărțirea de Manchester United.

Cristiano Ronaldo, reacție nervoasă după ce Al-Nassr a pierdut primul loc

Al-Nassr a fost învinsă de Al-Ittihad, 0-1, unicul gol al partidei fiind marcat de Romarinho, în minutul 80. În urma acestei înfrângeri, formația lui Cristiano Ronaldo a căzut pe locul 2, în clasamentul primului eșalon, cu 46 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

Reclamă

La finalul meciului, Cristiano Ronaldo a avut o reacție nervoasă, după ce a mers să-i aplaude pe fani, fiind vizibil afectat de înfrângerea suferită de Al-Nassr. „CR7” a fost integralist în meciul cu Al-Ittihad.

8 goluri și 2 pase decisive a dat Cristiano Ronaldo, în 7 partide bifate pentru Al-Nassr.

Reclamă

Lionel Messi ar putea fi adversarul lui Cristiano Ronaldo! Oferta colosală primită de starul argentinian din Arabia Saudită

Lionel Messi ar putea redeveni oponentul lui Cristiano Ronaldo, după ce a primit o ofertă de la Al-Ittihad. Starul argentinian a intrat în ultimele şase luni de contract cu PSG şi, deşi au existat numeroase runde de negocieri, până în prezent, acesta nu şi-a prelungit înţelegerea liderul din Ligue 1 şi ar putea rămâne liber de contract, la vară.

Al Ittihad a pus ochii pe Lionel Messi, iar oficialii formaţiei saudite sunt dispuşi să-l plătească regeşte pe argentinian. Concret, marca.com anunţă faptul că formaţia din Golf i-ar oferi un salariu de aproximativ 100 de milioane de dolari pe an, mai exact, 94 de milioane.

Se pare că oferta ar fi fost trimisă deja către oamenii din anturajul lui Lionel Messi, şi se aşteaptă răspunsul argentinianului.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă mutarea lui Lionel Messi la Al Ittihad s-ar concretiza, ar fi o altă lovitură dată de fotbalul saudit, după transferul lui Cristiano Ronaldo. Planul oficialilor saudiţi este de a promova cât mai mult fotbalul din ţara lor, având ca ţintă organizarea Cupei Mondiale din 2030.

Totodată, Al Ittihad îşi doreşte să câştige titlul în Arabia Saudită, ultimul succes având loc în 2009. În acest sezon, formaţia pregătită de Nuno Espirito Santo ocupă locul secund, fiind la două puncte distanţă de rivala Al Nassr, care este lider.

Cristiano Ronaldo, criticat de un fost antrenor al lui Al-Nassr

Italianul Stefano Cusin, fost antrenorul secund al lui Walter Zenga la Al-Nassr, l-a criticat pe Cristiano Ronaldo, pentru a ales să se tranfere în fotbalul arab.

„La Al-Nassr am antrenat și eu, ei au fost mereu atrași de marii jucători. Pentru imaginea campionatului saudit este o reclamă importantă, la capitolul conținut tehnic nu știu ce poate da Ronaldo.

Oricum, el este la final de carieră și este în Arabia Saudită doar pentru bani, nu cred că are o motivație prea mare și nu cred că este alegerea potrivită. Eu unul nu aș fi făcut-o”, a declarat Cusin, în presa din Italia.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!