Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, scene uluitoare la ultimul meci al lui Al-Nassr! S-a certat cu arbitrul după ce a cerut cinci penalty-uri

Viviana Moraru Publicat: 23 august 2023, 11:05

Reclamă
Cristiano Ronaldo, scene uluitoare la ultimul meci al lui Al-Nassr! S-a certat cu arbitrul după ce a cerut cinci penalty-uri

Cristiano Ronaldo, scene uluitoare la ultimul meci al lui Al Nassr

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci la Al-Nassr/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a oferit scene uluitoare la ultimul meci al lui Al-Nassr. Starul lusitan a cerut să i se acorde cinci penalty-uri în timpul meciului, iar la pauză a avut o discuţie aprinsă cu centralul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Nassr s-a calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei, după victoria cu 4-2 reuşită în faţa celor de la Al-Ahli Dubai.

Cristiano Ronaldo, scene uluitoare la ultimul meci al lui Al-Nassr

Meciul a fost unul extrem de tensionat pentru Cristiano Ronaldo. Starul lusitan a fost faultat de către adversari, şi de cinci ori a cerut penalty.

Arbitrul însă nu a dictat nicio lovitură de la punctul cu var, fapt care i-a provocat o criză de nervi lui CR7, la pauza meciului.

Camerele de filmare au surprins momentul în care Cristiano Ronaldo a mers la centralul Fu Ming şi i-a reproşat acestuia că nu a acordat nicio lovitură de la punctul cu var. „Trezeşte-te”, a fost mesajul tăios pe care CR7 i l-a transmis arbitrului.

Reclamă

Al-Nassr s-a calificat dramatic în grupele Ligii Campionilor Asiei, cu o victorie obţinută în prelungiri.

Scorul a fost deschis de Talisca, în minutul 11, şi ulterior al Al-Ahli Dubai a reuşit să egaleze prin Alghassani în minutul 18.

Reclamă 4 / 0/3

După pauză, acelaşi Alghassani a reuşit să-şi ducă echipa în avantaj, iar Al-Nassr a egalat în minutul 88, prin Al Ghannam.

Scorul în minutul 90 era de 2-2, însă în cele din urmă, Al-Nassr a punctat de două ori în prelungiri, prin Talisca şi Brozovic, iar Al-Nassr s-a calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei.

Cristiano Ronaldo rămâne fără gol marcat în ultimele trei meciuri bifate pentru Al-Nassr. În meciul cu Al-Ahli Dubai, CR7 a oferit o pasă decisivă, la golul marcat de Marcelo Brozovic în prelungiri.

Al-Nassr a reușit o nouă lovitură pe piața transferurilor. Aymeric Laporte s-a înțeles cu echipa lui Cristiano Ronaldo

Al-Nassr a reușit o nouă lovitură pe piața transferurilor. Formația din Arabia Saudită s-a înțeles cu Aymeric Laporte, fotbalist care a fost legitimat în sezonul trecut la Manchester City.

În sezonul trecut, Aymeric Laporte a câștigat titlul în Premier League, alături de „cetățenii” conduși de Pep Guardiola. Acesta a fost pus pe lista de transferuri de către cei de la Manchester City, după ce campionii Angliei l-au transferat pe Josko Gvardiol, de la RB Leipzig.

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul Santi Aouna, Aymeric Laporte a acceptat oferta celor de la Al-Nassr. Fundașul a fost de acord cu o înțelegere valabilă pentru următoarele 3 sezoane, care se termină în vara anului 2026. Anunțul a fost făcut pe pagina de Twitter a jurnalistului respectiv.

Totodată, spaniolul va încasa un salariu impresionant. Oficialii formației din Arabia Saudită, la care este legitimat și Cristiano Ronaldo, i-a oferit fundașului suma de 25 de milioane de euro pe an, pentru a-l face să aleagă campionatul Arabiei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și