Închide meniul
Foto

Cristiano Ronaldo, scos din minţi că i s-a strigat „Messi! Messi!”. Reacţia nervoasă a starului portughez

Alex Masgras Publicat: 31 octombrie 2023, 20:59

Reclamă
Cristiano Ronaldo, scos din minţi că i s-a strigat „Messi! Messi!”. Reacţia nervoasă a starului portughez

Cristiano Ronaldo, scos din minţi că i s-a strigat "Messi! Messi!"

Cristiano Ronaldo, deranjat că i s-a strigat Messi / Profimedia

Cristiano Ronaldo a fost scos din minţi că i s-a strigat „Messi! Messi!” în timpul meciului dintre Al-Nassr şi Al-Ettifaq, din optimilor de finală ale Cupei Regelui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Al-Nassr s-a impus cu 1-0, partida a fost una extrem de tensionată. La doar o zi după ce Lionel Messi a cucerit al optulea Balon de Aur, starul portughez a fost tachinat de fanii echipei antrenate de Steven Gerrard în momentul în care aceştia au început să îi strige numele argentinianului.

Cristiano Ronaldo, scos din minţi că i s-a strigat „Messi! Messi!”

Cristiano Ronaldo a avut parte de un meci extrem de tensionat în optimile Cupei Regelui dintre Al-Nassr şi Al-Ettifaq. La mai puţin de 24 de ore de la decernarea Balonului de Aur, când Lionel Messi a cucerit pentru a opta oară premiul acordat de revista France Football, portughezul a avut o ieşire nervoasă.

În timpul partidei, fanii echipei antrenate de Steven Gerrard au început să îi strige numele lui Lionel Messi. Surpinzător, Cristiano Ronaldo nu i-a ignorat, ci le-a făcut un semn acestora să tacă.

Reclamă

Partida dintre Al-Nassr şi Al-Ettifaq a ajuns în prelungiri, după ce în primele 90 de minute, scorul a fost 0-0. În minutul 107, Sadio Mane a marcat golul care avea să aducă şi calificarea în sferturile de finală ale Cupei Regelui pentru Al-Nassr. După ce senegalezul a înscris, Ronaldo s-a îndreptat către fanii rivalei şi a continuat cu semnele provocatoare.

Momentul în care fanii lui Al-Ettifaq au strigat numele lui Lionel Messi nu a fost singurul moment în care portughezul a fost iritat. În minutul 45+11, Talisca a fost eliminat, iar Cristiano Ronaldo a făcut semn către camerele de luat vederi că arbitrul partidei trebuie schimbat.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia uluitoare a lui Cristiano Ronaldo, după ce Lionel Messi a cucerit al optulea Balon de Aur

Cristiano Ronaldo nu a fost prezent la Gala Balonului de Aur 2023 de la Paris. Pentru prima oară în ultimii 20 de ani, portughezul nu s-a regăsit pe lista celor 30 de nominalizaţi la prestigiosul premiu oferit de revista France Football.

Cristiano Ronaldo, care are în palmares cinci Baloane de Aur, a oferit o reacţie surprinzătoare. Portughezul a comentat pe Instagram la o postare în care jurnalistul celor de la AS.com, Tomas Roncero, a analizat Balonul de Aur câştigat de Lionel Messi.

În filmarea respectivă, spaniolul spune că Messi a meritat doar cinci din cele opt Baloane de Aur câştigate. Cristiano Ronaldo a apreciat postarea şi a lăsat şi un comentariu, cu patru emojiuri în care râde cu lacrimi, dar nu se ştie încă ce a vrut portughezul să transmită cu acest comentariu.

„Salutare, prieteni! Ce ştiam că se va întâmpla, s-a întâmplat. I-au dat lui Messi încă un Balon de Aur.

A mers la Miami pentru a se retrage, chiar dacă părea deja retras la PSG. A câştigat Cupa Mondială, da, dar cu şase penalty-uri. Cupa Mondială a fost acum 10 luni.

Messi are opt Baloane de Aur, dar trebuia să aibă cinci. Are Baloanele de Aur ale lui Iniesta/Xavi, al lui Lewandowski care a câştigat şase trofee într-un sezon şi al lui Haaland care a fost cel mai bun marcator”, a scris Tomas Roncero, în postarea respectivă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și