Închide meniul

Reacţia uluitoare a lui Cristiano Ronaldo, după ce Lionel Messi a cucerit al optulea Balon de Aur

Alex Masgras Publicat: 31 octombrie 2023, 17:25

Reclamă
Reacţia uluitoare a lui Cristiano Ronaldo, după ce Lionel Messi a cucerit al optulea Balon de Aur

Reacţia uluitoare a lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, la Gala Balonului de Aur 2014 / Profimedia

Reacţia uluitoare a lui Cristiano Ronaldo, după ce Lionel Messi a cucerit al optulea Balon de Aur. Luni seară, la Paris, starul argentinian a fost declarat din nou cel mai bun fotbalist al lumii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele său rival, Cristiano Ronaldo, cu cinci Baloane de Aur în palmares, a oferit o primă reacţie controversată, după ce Messi a fost declarat câştigătorul galei de la Paris.

Reacţia uluitoare a lui Cristiano Ronaldo, după ce Lionel Messi a cucerit al optulea Balon de Aur

Cristiano Ronaldo nu a fost prezent la Gala Balonului de Aur 2023 de la Paris. Pentru prima oară în ultimii 20 de ani, portughezul nu s-a regăsit pe lista celor 30 de nominalizaţi la prestigiosul premiu oferit de revista France Football.

Lionel Messi, campion mondial cu Argentina în 2022, l-a învins pe Erling Haaland în lupta pentru Balonul de Aur din 2023. Argentinianul a ajuns astfel la opt astfel de premii, record absolut.

Cristiano Ronaldo, care are în palmares cinci Baloane de Aur, a oferit o reacţie surprinzătoare. Portughezul a comentat pe Instagram la o postare în care jurnalistul celor de la AS.com, Tomas Roncero, a analizat Balonul de Aur câştigat de Lionel Messi.

Reclamă

În filmarea respectivă, spaniolul spune că Messi a meritat doar cinci din cele opt Baloane de Aur câştigate. Cristiano Ronaldo a apreciat postarea şi a lăsat şi un comentariu, cu patru emojiuri în care râde cu lacrimi, dar nu se ştie încă ce a vrut portughezul să transmită cu acest comentariu.

„Salutare, prieteni. Ce ştiam că se va întâmpla, s-a întâmplat. I-au dat lui Messi încă un Balon de Aur.

A mers la Miami pentru a se retrage, chiar dacă părea deja retras la PSG. A câştigat Cupa Mondială, da, dar cu şase penalty-uri. Cupa Mondială a fost acum 10 luni.

Reclamă 4 / 0/3

Messi are opt Baloane de Aur, dar trebuia să aibă cinci. Are Baloanele de Aur ale lui Iniesta/Xavi, al lui Lewandowski care a câştigat şase trofee într-un sezon şi al lui Haaland care a fost cel mai bun marcator”, a scris Tomas Roncero, în postarea respectivă.

Lionel Messi nu l-a uitat pe Cristiano Ronaldo, după ce a câştigat din nou Balonul de Aur

Lionel Messi a oferit o serie de declaraţii şi despre Cristiano Ronaldo, la Gala Balonului de Aur de la Paris. Starul argentinian a declarat că a fost o bătălie frumoasă între el şi CR7, pentru cele mai râvnite trofee din fotbal. De asemenea, acesta susţine că s-a „hrănit” reciproc cu Cristiano Ronaldo, deoarece ambii erau extrem de competitivi, şi prin acest fapt a fost în top timp de mai bine de zece ani.

„Întotdeauna a fost o bătălie foarte frumoasă între noi. Ne-am „hrănit” reciproc, pentru că amândoi suntem foarte competitivi. El, ca şi mine, și-a dorit mereu să câștige orice trofeu pus în joc. A fost un moment foarte frumos pentru noi și pentru oamenii care iubesc fotbalul.

Ce am realizat amândoi e impresionant, pentru că, după cum se spune, e uşor să ajungi acolo, în vârf, dar e greu să rămâi sus. Am stat 10 sau 15 ani în frunte şi a fost foarte greu. A fost spectaculos și rivalitatea noastră va rămâne o amintire frumoasă pentru toți cei care urmăresc fotbalul”, a declarat Lionel Messi, conform L’Equipe.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și