Închide meniul

Cristiano Ronaldo se întoarce în Italia. Când va reveni la antrenamente starul lui Juventus

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 mai 2020, 6:52

Cristiano Ronaldo se întoarce în Italia. Când va reveni la antrenamente starul lui Juventus

Zuma Press / Claudio Benedetto via hepta

Cristiano Ronaldo se întoarce în Italia. Când va reveni la antrenamente starul lui Juventus

Fotbaliștii campioanei Italiei se pregătesc să revină pe teren. Marți și miercuri se vor relua antrenamentele individuale sub îndrumarea unui preparator fizic. Ronaldo se întoarce în Torino și va rămâne în izolare câteva zile la el acasă. Apoi, va putea să se antreneze și el alături de coechipierii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo i-a făcut un cadou scump mamei sale

Cristiano Ronaldo i-a dăruit mamei sale Dolores Aveiro, cu ocazia Zilei Mamei, o maşină în valoare de 100.000 de euro. Ronaldo i-a făcut acest cadou mamei împreună cu fratele şi surorile sale, după ce femeia în vârstă de 65 de ani a avut mari probleme de sănătate.

“Le mulţumesc copiilor mei pentru cadourile pe care le-am primit astăzi. O zi fericită tuturor mamelor”, a notat Dolores Aveiro pe Instagram.

Cristiano Ronaldo, primul fotbalist care va ajunge la o avere de un miliard de euro

Până la finalul anului, este de aşteptat ca starul lusitan să devină primul fotbalist din istorie care face un miliard de dolari.

Forbes estimează că Ronaldo va câştiga până la finalul anului din contractul cu Juventus şi din partea sponsorilor aproximativ 91 milioane de dolari şi va deveni astfel primul fotbalist miliardar din lume şi doar al treilea sportiv, aflat în activitate, care atinge acest prag. Tiger Woods a reuşit acest lucru în 2009, iar Floyd Mayweather, în 2017.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și