Închide meniul

Cristiano Ronaldo şi-a anunţat într-un mod fabulos revenirea pe teren: „Duminică joacă regele!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iulie 2022, 11:06

Cristiano Ronaldo şi-a anunţat într-un mod fabulos revenirea pe teren: „Duminică joacă regele!

Cristiano Ronaldo şi-a anunţat revenirea pe teren într-un mod fabulos

Profimedia Images

Cristiano Ronaldo şi-a anunţat într-un mod fabulos revenirea pe teren. Starul portughez a ratat perioada de pregătire cu Manchester United, timp în care a încercat să ăşi găsească o nouă echipă cu care să joace în UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo revine pe teren în tricoul lui Manchester United. Starul portughez a anunţat că va evolua în următorul meci amical pe care echipa sa, Manchester United, îl va disputa împotriva formaţiei spaniole Rayo Vallecano, duminică pe stadionul Old Trafford.

Cristiano Ronaldo şi-a anunţat într-un mod fabulos revenirea pe teren

Starul lusitan, în vârstă de 37 de ani, nu a participat la turneele efectuate de United în această vară, în Thailanda şi Australia, din motive personale, doreşte să părăsească clubul englez, la care a revenit la începutul sezonului trecut.

Ronaldo nu a fost inclus în lotul pentru următoarea partidă de pregătire a lui Manchester United, împotriva echipei Atletico Madrid, sâmbătă la Olso, dar a anunţat pe Instagram că „Duminică joacă regele„, referindu-se la amicalul cu Rayo Vallecano, din ziua următoare.


Manchester United a precizat dor că jucătorii din lot care nu vor efectua deplasarea la Oslo vor evolua duminică în meciul cu Rayo. Noul antrenor al grupării de pe Old Trafford, olandezul Erik ten Hag, a afirmat anterior că Rolando „nu este de vânzare”.

Reclamă

Manchester United va debuta în noua ediţie a campionatului Angliei pe teren propriu, împotriva formaţiei Brighton, pe 7 august.

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele lui Manchester United

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele lui Manchester United, dar e cu gândul tot la plecare. Starul portughez a fost însoțit la baza „diavolilor” de agentul său, Jorge Mendes, cel care a discutat cu conducătorii clubului.

Ronaldo și-a reiterat dorința de a părăsi formația de pe Old Trafford în această vară, cu un an înainte de expirarea contractului.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a lipsit de la runirea lotului lui Manchester United din urmă cu 3 săptămâni, apoi a ratat turneul de pregătire din Australia și Thailanda.

După o vacanță prelungită, în care a invocat „motive familiale”, atacantul de 37 de ani a revenit la antrenamentele echipei, sub comanda noului manager, Erik ten Hag.

Potrivit cotidianului As, atmosfera a fost destul de tensionată în momentul în care Ronaldo a intrat pe poarta bazei de la Carrington, marți dimineață, însoțit de mai multe gărzi de corp. Alături de CR7 au mai fost impresarul Jorge Mendes și consilierul Ricky Regufe.

Reprezentanții lui Ronaldo au discutat cu directorul executiv al clubului, Richard Arnold, și Sir Alex Ferguson, legendarul manager al „diavolilor”, care l-a adus pe atacant la United în 2003.

În cadrul ședinței respective, cele două părți și-au întărit dorințele despre care s-a tot vorbit în ultima vreme în presa internațională. Anturajul lui Cristiano Ronaldo susține că lusitanul vrea în continuare să plece la o altă echipă care evoluează în Champions League. De cealaltă parte, conducătorii lui United rămâni fermi pe poziție și anunță că CR7 mai are contract până în 2023, iar o despărțire prematură nu este luată în calcul.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și