Închide meniul

Cristiano Ronaldo şi-a ieşit din minţi. A aruncat banderola de căpitan a Portugaliei şi a ieşit de pe teren mai devreme. A fost furat la ultima fază a meciului Serbia – Portugalia 2-2

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 martie 2021, 5:28

Cristiano Ronaldo şi-a ieşit din minţi. A aruncat banderola de căpitan a Portugaliei şi a ieşit de pe teren mai devreme. A fost furat la ultima fază a meciului Serbia – Portugalia 2-2

ProfimediaImages

Cristiano Ronaldo a răbufnit la finalul meciului Serbia - Portugalia 2-2

Ronaldo a trimis senzaţional, din unghi, iar mingea a părut să intre în poarta sârbilor, înainte de intervenţia căpitanului gazdelor. În lipsa VAR-ului, arbitrii, în frunte cu centralul Danny Makkelie, au stabilit că nu a fost gol, iar partida s-a terminat la egalitate, 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a dat cu banderola de pământ după ce a fost furat în Serbia – Portugalia 2-2

A fost momentul în care Cristiano Ronaldo şi-a ieşit din minţi. După ce a încasat cartonaşul galben în urma protestelor în faţa tuşiereului, lusitanul a dat cu banderola de pământ şi a făcut semn că totul e gata, el părăsind terenul înainte de fluierul de final al partidei. 

După ce s-a liniştit, Cristiano a revenit cu un mesaj pe Twitter pentru toţi fanii Portugaliei. "Să fiu căpitanul Portugaliei este unul din cele mai mari privilegii ale vieţii mele. Am dat şi voi da întotdeauna totul pentru ţara mea, asta nu se va schimba. 

Dar există momente dificile prin care trebuie să treci. Mai ales atunci când întreaga naţie este furată. Capul sus şi aşteptăm următoarea provocare. Hai, Portugalia", a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo.  

Reclamă

Cristiano Ronaldo, desfiinţat după umilinţele suferite de Juventus

Ultimul eşec din Serie A a atras din nou critici la adresa lui Cristiano. Ronaldo a fost notat cu 5 pentru prestaţia din meciul cu Benevento, iar Antonio Cassano a răbufnit. Fostul mare atacant italian crede că transferul portughezului a fost un eşec, iar prezenţa lui în vestiar îi afectează şi pe ceilalţi jucători de la Juventus.

"Juventus l-a transferat ca să câştige Liga Campionilor, însă a avut rezultate mai slabe cu el decât avea înaintea lui. A câştigat titlul în Serie A şi fără el. A fost un eşec. Este un jucător căruia trebuie să îi dai mingea pentru a înscrie. Se gândeşte doar la recordurile lui. Nu mai e la fel ca în urmă cu 4 ani.

Pirlo, ca antrenor, e începător şi nu are experienţa de a gestiona relaţia cu cel mai popular jucător de pe planetă. Kulusevski, de exemplu, e condiţionat de Ronaldo. Nu e liber, trebuie mereu să îl caute pe teren. Problemele apar dacă ai tineri fără o mentalitate puternică", a spus Cassano în cadrul unui interviu cu Christian Vieri, citat de Mirror.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar şi aşa, cifrele lui Ronaldo rămân la înălţime. Jucătorul cotat la 50 de milioane de euro a marcat 30 de goluri şi a oferit 4 assist-uri, în cele 34 de meciuri adunate în toate competiţiile.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și