Închide meniul

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, atacați dur de Rivaldo: „Banii vorbesc! Se lasă păcăliți atunci când merg în Arabia Saudită”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 mai 2023, 20:16

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, atacați dur de Rivaldo: Banii vorbesc! Se lasă păcăliți atunci când merg în Arabia Saudită”

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, atacați dur de Rivaldo

Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au fost atacați dur de Rivaldo. Fostul mare fotbalist al Barcelonei nu este deloc impresionat de alegerile făcute de cei doi rivali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rivaldo consideră că Leo Messi va ajunge și el în Arabia Saudită, după ce Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr în iarnă.

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, atacați dur de Rivaldo: „Banii vorbesc! Se lasă păcăliți atunci când merg în Arabia Saudită”

Brazilianul consideră că cele două superstaruri ar putea juca din nou unul împotriva celuilalt, însă doar pentru că „se lasă păcăliți” de contractele uriașe care le sunt oferite de cluburile din Arabia Saudită.

„Înțeleg că unii se lasă păcăliți de anumite contracte uriașe atunci când merg în Arabia Saudită, dar viața e scurtă și fotbalul nu e atât de ușor. Câteodată, când îți e greu, banii vorbesc și compensează.

Se întâmplă cu toată lumea, iar Messi va face și el același lucru curând. Mă întristează să văd că nu își respectă clubul actual, lucruri neobișnuite pentru cariera sa imaculată”, a spus Rivaldo, conform Goal.

Reclamă

Lionel Messi, prima reacție după ce a fost suspendat de PSG: „Aștept să văd ce dorește clubul să facă în privința mea!”

Lionel Messi a oferit prima reacție după ce a fost suspendat pentru două săptămâni de PSG, din cauza unei vizite în Arabia Saudită, pentru care oficialii campioanei Franței nu și-au dat permisiunea.

În urma acestor neînțelegeri, presa din străinătate a anunțat că Lionel Messi ar urma să o părăsească pe PSG.

Printr-un clip scurt postat la story pe contul personal de Instagram, Lionel Messi a anunțat că vizita din Arabia Saudită o programase de mai mult timp și că nu mai suporta o nouă amânare.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, starul argentinian și-a prezentat scuzele pentru coechipierii săi și a dezvăluit că așteaptă să vadă ce planuri are conducerea PSG-ului în privința sa.

„Credeam că vom avea o zi liberă după meci, ca întotdeauna. Deja programasem această vizită și nu o mai putem amâna. O amânasem și înainte de câteva ori.

Le cer scuze coechipierilor și aștept să văd ce dorește clubul să facă în privința mea”, a spus Lionel Messi.

Suporterii PSG-ului s-au strâns în fața sediului clubului și l-au înjurat pe Lionel Messi

Miercuri, ultrașii campioanei Franței s-au adunat în fața sediului clubului, unde au protestat și l-au înjurat pe Lionel Messi, fiind nemulțumiți de situația în care se află echipa.

„Ne-am săturat de mercenari! Messi trebuie dat afară! Trebuie să fie dat afară Nasser (n.r. Al-Khelaifi, preşedintele clubului)”, „Conducerea, demisia!” sau chiar „Paris suntem noi”, au scandat suporterii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și