Închide meniul

Cristiano Ronaldo, spectacol total în amicalul de lux Al-Nassr – PSG 0-0! Portughezul a încercat să marcheze din foarfecă!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 iulie 2023, 22:17

Reclamă
Cristiano Ronaldo, spectacol total în amicalul de lux Al-Nassr – PSG 0-0! Portughezul a încercat să marcheze din foarfecă!

Cristiano Ronaldo, spectacol total în amicalul de lux Al-Nassr - PSG 0-0

Cristiano Ronaldo, în meciul cu PSG / Profimedia Images

Cristiano Ronaldo a făcut spectacol în amicalul Al-Nassr – PSG 0-0. Ronaldo a fost aproape să marcheze din foarfecă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a ratat acest amical, după ce a fost exclus din lotul parizienilor pentru cantonamentul din Japonia.

Cristiano Ronaldo, spectacol total în amicalul de lux Al-Nassr – PSG 0-0!

O performanţă bună împotriva unei echipe puternice. Pregătirile din pre-sezon continuă.

Am fost primiţi fantastic de fanii de aici, din Japonia”, a scris Cristiano Ronaldo pe contul său de Twitter.

Cristiano Ronaldo îşi doreşte titlul în acest sezon în Arabia Saudită, după ce echipa lui s-a clasat pe 2 în campionatul precedent. Titlul a fost luat de Al-Ittihad, echipa care i-a transferat pe Karim Benzema şi N’Golo Kanté.

Reclamă

Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce în Europa: „Uşa e complet închisă”. Portughezul a comparat campionatul arab cu MLS

Cristiano Ronaldo se află în Arabia Saudită de la începutul acestui an, atunci când a semnat cu Al-Nassr. Portughezul are contract până în iunie 2025 şi primeşte 200 de milioane de euro pe an.

Nu mă voi întoarce în fotbalul european, uşa e complet închisă. Am 38 de ani, iar fotbalul din Europa şi-a pierdut din calitate. Singurul campionat valid este Premier League şi este la ani lumină de celelalte campionate.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia mea de a veni aici a fost crucială în ceea ce priveşte aducerea jucătorilor de top. E un fapt. Când am venit la Juventus, Serie A era moară. După ce am semnat, a renăscut. Oriunde se duce Cristiano, el generează interes.

M-au criticat pentru faptul că am venit în Arabia Saudită, dar ce se întâmplă acum? Am deschis calea, iar acum toţi jucătorii vin aici. Într-un an vor veni şi mai mulţi jucători de top aici, iar campionatul din Arabia Saudită va depăşi campionatele din Turcia şi Olanda”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit lui Fabrizio Romano.

Portughezul a vorbit foarte puţin şi despre campionatul din Statele Unite ale Americii: „Campionatul din Arabia Saudită este mai bun decât MLS”.

Lovitură pentru Cristiano Ronaldo! Nu a prins „Echipa Ideală” a sezonului în Arabia Saudită

Lovitură pentru Cristiano Ronaldo! Starul lui Al-Nassr nu a prins „Echipa Ideală” a sezonului în Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo a marcat 14 goluri în cele 16 meciuri jucate în acest sezon pentru Al-Nassr. Portughezul a dat şi două pase decisive.

În centrul atacului „Echipei Ideale” a sezonului a apărut Odion Ighalo, atacantul campioanei Al-Hilal, potrivit paginii de Twitter a campionatului Arabiei Saudite.

Acesta a marcat 19 goluri şi a dat 2 assist-uri în acest sezon pentru Al-Hilal, din 27 de meciuri disputate.

Reclamă

Doi colegi ai lui Ronaldo de la Al-Nassr, Gishalin Konan și Luiz Gustavo, au fost incluşi în 11-le ideal al sezonului.

Cristiano Ronaldo, despre transferul lui Benzema la Al-Ittihad: „De aceea am spus că Arabia Saudită va fi în top 5 ligi”

Cristiano Ronaldo a vorbit despre transferul lui Benzema la Al-Ittihad. Starul portughez care evoluează la Al-Nassr se va reîntâlni cu atacantul francez, fostul său coechipier de la Real Madrid, în campionatul din Arabia Saudită.

Karim Benzema a semnat cu Al-Ittihad un contract valabil pe două sezoane, cu opţiune de prelungire. Atacantul francez va fi adversarul lui Ronaldo în Arabia Saudită. Al-Nassr, echipa portughezului, a terminat în spatele lui Al-Ittihad în acest sezon.

„Ştiam că Benzema va veni în Arabia Saudită şi de aceea am spus că liga din Arabia Saudită va face parte din top 5 ligi în viitor. Urmează să mai vină jucători. În viitor mi-ar plăcea să deţin un club, nu scot din calcul această variantă”, a declarat Cristiano Ronaldo, citat de onzemondial.com.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și