Închide meniul
Foto

Cristiano Ronaldo trăieşte într-un lux uluitor în Arabia Saudită! A închiriat 17 apartamente pentru care plăteşte, lunar, o avere

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 februarie 2023, 9:14

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez, la Riad

Cristiano Ronaldo trăieşte într-un lux uluitor în Arabia Saudită! A închiriat 17 apartamente pe care plăteşte, lunar, o avere

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez, la Riad / Profimediaimages

  • Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv
  • Atacantul portughez a închiriat 17 apartamente la Riad

Cristiano Ronaldo trăieşte într-un lux uluitor în Arabia Saudită, după ce a semnat cu Al-Nassr. Starul portughez în vârstă de 37 de ani are parte de condiţii „de şeic” pentru el şi familia lui. Au apărut detalii spectaculoase despre viaţa pe care o are CR7 la Riad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a semnat cel mai mare contract din istoria fotbalului. Va încasa, anual, nu mai puţin de 200 de milioane de euro. Lionel Messi, câștigătorul Cupei Mondiale, primește „numai” 70 de milioane de euro la PSG.

Cristiano Ronaldo se simte excelent la Al-Nassr. Trăieşte într-un lux uluitor în Arabia Saudită

Deţinătorul a cinci Baloane de Aur nu s-a uitat la bani şi a închiriat 17 apartamente în unul dintre clădirile emblematice de la Riad. S-a mutat în zgârie-norul Four Seasons cu toţi membrii familiei şi cu anturajul său. Cu toţii stau în etajele superioare, anunţă corrieredellosport.it.

Reclamă

Hotelul exclusivist este situat în Kingdom Center, într-un zgârie-nor de 267 de metri înălţime. Sursa citată anunţă că Ronaldo achită, lunar, o sumă uriaşă pentru cele 17 apartamente: 285.000 de euro! Al-Nassr îi plăteşte această sumă în numai 12 ore de contract.

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez şi copiii lor beneficiază de condiţii de lux (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Au chiar şi un cinematograf personal şi o sală multimedia.

Reclamă

Cristiano Ronaldo câştigă la Al-Nassr mai mult decât Messi și Neymar la un loc

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr și va câștiga mai mult decât Lionel Messi și Neymar la un loc. Oferta primită de la arabi de starul în vârstă de 37 de ani era una de nerefuzat!

Ronaldo a semnat un contract valabil până în 2025 și a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume. Va încasa, anual, 200 de milioane de euro. Lionel Messi, câștigătorul Cupei Mondiale, primește „numai” 70 de milioane de euro la PSG.

Jurnaliștii de la thesun.co.uk au întocmit un TOP 10 al salariilor din sport, iar Cristiano a urcat direct pe primul loc după ce a devenit jucătorul lui Al-Nassr. Nu are rival!

Reclamă 4 / 0/3

1. Cristiano Ronaldo (fotbal, Al-Nassr) – 173 de milioane de lire sterline (200 de milioane de euro)
2. Canelo Alvarez (box) – 70 de milioane de lire sterline
3. Lionel Messi (fotbal, PSG) – 62 de milioane de lire sterline
4. Neymar (fotbal, PSG) – 58 de milioane de lire sterline
5. Matthew Stafford (NFL, Los Angeles Rams) – 58 de milioane de lire sterline
6. Josh Allen (NFL, Buffalo Bills) – 52 de milioane de lire sterline
7. Tyson Fury (box) – 50 de milioane de lire sterline
8. Aaron Rodgers (NFL, Green Bay Packers) – 47 de milioane de lire sterline
9. Lewis Hamilton (Formula 1) – 47 de milioane de lire sterline
10. Deshaun Watson (NFL, Clevland Browns) – 46 de milioane de lire sterline

În condițiile date, Ronaldo va primi nu mai puțin de 538.000 de euro în fiecare zi de contract! În fiecare oră va încasa 22.600 de euro, iar în fiecare secundă 6.2 euro.

Cristiano Ronaldo, seară de coșmar la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a avut parte de o seară de coșmar la Al-Nassr. Echipa sa a fost eliminată din Supercupa Arabiei Saudite, după ce a fost învinsă în semifinale de Al-Ittihad FC, scor 1-3.

Ronaldo n-a reușit să-și pună amprenta asupra jocului. Anderson Talisca a marcat unicul gol al lui Al-Nassr, în minutul 67. Gazdele au punctat prin Romarinho, Hamdallah și Shanqeeti și s-au calificat în finală.

Cristiano Ronaldo a fost întâmpinat într-o atmosferă ostilă pe stadionul lui Al-Ittihad. Fanii saudiți au scandat la unison numele lui Lionel Messi, în momentul în care atacantul lusitan și-a făcut apariția pe teren, la încălzire.

CR7 nu s-a lăsat însă afectat și și-a continuat traseul pe teren, în așteptarea fluierului de start. Cristiano Ronaldo a avut o prestație „ștearsă” în al doilea său meci în tricoul lui Al-Nassr, iar la final și-a îngrijorat fanii.

Atacantul de 37 de ani a ieșit de pe teren șchiopătând, cu capul în pământ și vizibil dezamăgit de deznodământul partidei.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY