Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, seară de coșmar la Al-Nassr! A părăsit terenul șchiopătând, iar fanii i-au scandat numele lui Lionel Messi + Ce notă a primit

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 ianuarie 2023, 8:31

Cristiano Ronaldo, seară de coșmar la Al-Nassr! A părăsit terenul șchiopătând, iar fanii i-au scandat numele lui Lionel Messi + Ce notă a primit

Luis Gustavo știe care este dezavantajul pe care îl aduce Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci pentru Al-Nassr/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a avut parte de o seară de coșmar la Al-Nassr. Echipa sa a fost eliminată din Supercupa Arabiei Saudite, după ce a fost învinsă în semifinale de Al-Ittihad FC, scor 1-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo n-a reușit să-și pună amprenta asupra jocului. Anderson Talisca a marcat unicul gol al lui Al-Nassr, în minutul 67. Gazdele au punctat prin Romarinho, Hamdallah și Shanqeeti și s-au calificat în finală.

Cristiano Ronaldo, seară de coșmar la Al-Nassr! A părăsit terenul șchiopătând, iar fanii i-au scandat numele lui Lionel Messi

Cristiano Ronaldo a fost întâmpinat într-o atmosferă ostilă pe stadionul lui Al-Ittihad. Fanii saudiți au scandat la unison numele lui Lionel Messi, în momentul în care atacantul lusitan și-a făcut apariția pe teren, la încălzire.

CR7 nu s-a lăsat însă afectat și și-a continuat traseul pe teren, în așteptarea fluierului de start.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a avut o prestație „ștearsă” în al doilea său meci în tricoul lui Al-Nassr, iar la final și-a îngrijorat fanii.

Atacantul de 37 de ani a ieșit de pe teren șchiopătând, cu capul în pământ și vizibil dezamăgit de deznodământul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo a primit nota 6.9, potrivit Sofascore, după meciul Al-Ittihad – Al-Nassr 3-1. Starul portughez a fost depășit de doi coechipieri: Abdullah Alkhaibari (7.0) și Luiz Gustavo (7.5).

Cristiano Ronaldo debutase la formația din Arabia Saudită în meciul cu Al-Ettifaq, scor 1-0, din campionat.

Cristiano Ronaldo a primit un cadou fabulos, în valoare de 780.000 de dolari

Cristiano Ronaldo a primit un cadou de 780.000 de dolari, după ce a semnat cu Al-Nassr. Starul portughez este răsfățat ca un rege în Arabia Saudită. CR7 va încasa 200 de milioane de euro pe sezon la noua echipă. Atacantul de 37 de ani a primit deja banderola de căpitan la Al-Nassr și pare să se simtă excelent.

Cristiano Ronaldo a primit și un cadou fabulos din partea unui brand unde este ambasador.

Este vorba despre un ceas marca Jacob&Co, în valoare de 780.000 de dolari, care conține 388 de pietre prețioase Tsavorite. Acestea sunt considerate de 200 de ori mai valoroase decât smaraldele.

Cristiano Ronaldo a fost văzut cu „bijuteria” de aproape 800.000 de dolari la încheietură în momentul în care a sosit la Riad, pentru prezentarea oficială de la Al-Nassr.

Ceasul lui Ronaldo este de culoare verde și se aseamănă cu cea de pe drapelul Arabiei Saudite.

Reclamă

Cea mai mare obsesie a lui Cristiano Ronaldo, dezvăluită

S-a aflat care este cea mai mare obsesie a lui Cristiano Ronaldo. Spaniolii de la El Mundo au dezvăluit că are legătură cu rivalul său de-o viaţă, Lionel Messi.

Acesta ar fi fost şi adevăratul motiv pentru care starul portughez şi-a surprins fanii în acest an şi a semnat cu Al-Nassr. După ce a câştigat trofee cu Manchester United, Real Madrid şi Juventus, CR7 a ajuns să joace în Arabia Saudită.

Jurnaliştii de la El Mundo, citaţi de corrieredellosport.it, au anunţat că Ronaldo era obsedat de salariul pe care îl primea Messi încă din perioada în care erau rivali în Real Madrid – Barcelona.

Cristiano Ronaldo se considera a fi cel mai bun fotbalist din lume şi îşi dorea să fie cel mai bine plătit„, a precizat sursa citată.

Mai mult, la o gală în care sa întâlnit cu fostul preşedinte al Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, CR7 i-ar fi cerut acestuia să îi spună mai multe detalii despre salariul pe care îl primeşte Messi. Atunci ar fi aflat că argentinianul încasa de două ori mai mult decât el! La numai câteva luni distanţă, ar fi decis să plece de la Real Madrid şi a semnat cu Juventus.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și