Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, „dublă” în Arabia Saudită! Starul portughez a marcat în Al Adalah – Al Nassr şi s-a bucurat în stilul caracteristic

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 aprilie 2023, 22:58

Cristiano Ronaldo, „dublă în Arabia Saudită! Starul portughez a marcat în Al Adalah – Al Nassr şi s-a bucurat în stilul caracteristic

Cristiano Ronaldo, un nou gol în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo s-a bucurat la maximum după ce a marcat un gol / Profimediaimages

Cristiano Ronaldo a reuşit o „dublă” în Arabia Saudită! Atacantul în vârstă de 38 de ani a înscris în meciul Al Adalah – Al Nassr, din etapa a 22-a. Ronaldo continuă lupta pentru trofeul de campion şi pentru titlul de golgheter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 23.30: Cristiano Ronaldo a reuşit dubla, în minutul 66.

Ronaldo se simte excelent la arabi şi şi-a trecut din nou numele pe tabelă. CR7 a deschis scorul în minutul 40 al partidei disputate în deplasare.

Cristiano Ronaldo, „dublă” în Arabia Saudită!

Cristiano Ronaldo a executat fără greşeală un penalty şi s-a bucurat în stilul său caracteristic.

Reclamă

A ajuns la 10 goluri marcate în Arabia Saudită, cu cinci mai puţin decât cel mai bun marcator al competiţiei, Hammed Allah de la Al Ittihad. Pentru Cristiano a fost golul cu numărul 833 din întreaga carieră.

Chiar dacă este abia începutul lunii aprilie, Ronaldo a marcat deja de 14 ori în 2023. Revenit după meciurile jucate în tricoul naţionalei, lusitanul îşi doreşte cu orice preţ să câştige titlul în Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de startul partidei, Al Nassr avea 49 de puncte, cu unul mai puţin decât Al Ittihad.

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo, după „dubla” înscrisă în tricoul Portugaliei

Cristiano Ronaldo a postat un mesaj, pe conturile oficiale de socializare, după „dubla” marcată în tricoul Portugaliei, în meciul cu Luxemburg din preliminariile EURO 2024. Starul lusitan s-a arătat extrem de fericit de faptul că naţionala sa a debutat cu dreptul în drumul către turneul final ce se va disputa anul viitor.

Cristiano Ronaldo nu a întârziat să-şi arată bucuria, după cele două goluri marcate pentru naţionala sa. Starul de la Al-Nassr a postat un mesaj pe conturile sale oficiale de socializare, prin care susţine că Portugalia şi-a îndeplinit obiectivul stabilit, acela de a obţine cele şase puncte, din primele dueluri din preliminariile EURO 2024.

Două meciuri, două victorii! Obiectiv îndeplinit! Sunt fericit că am putut contribui la acest start pozitiv al echipei naţionale!”, se arată în mesajul postat de Cristiano Ronaldo, pe contul de Instagram.

În primele nouă ore de la publicare, postarea lui Cristiano Ronaldo a devenit virală. Peste opt milioane de oameni au apreciat-o, şi de asemenea, alţi aproximativ 65.000 de fani au lăsat un comentariu.

Cristiano Ronaldo, jucătorul cu cele mai multe selecţii din istoria fotbalului

Cristiano Ronaldo a fost titularizat de selecţionerul Roberto Martinez în meciul dintre Portugalia şi Liechtenstein, iar atacantul lui Al-Nassr l-a depăşit pe kuweitianul Bader Al-Mutawa, cel cu care se afla la egalitate pe prima poziţie a clasamentului celor mai selecţionaţi jucători din lume. Cristiano are 198 de selecţii şi poate fi primul jucător din lume care va atinge barieră celor 200 de selecţii.

Doamnelor şi domnilor, regele recordurilor. Cristiano Ronaldo este jucătorul cu cele mai multe apariţii la echipa naţională din istorie!„, a scris Federaţia Portugheză de Fotbal pe contul de Twitter.

Reclamă

Cristiano Ronaldo deţine şi recordul mondial al golurilor marcate pentru o echipă naţională, 122 de goluri.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, gol în Al Adalah – Al Nassr
  • A ajuns la 10 reuşite stagionale în Arabia Saudită

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și