Închide meniul

Cristiano Ronaldo, un nou record uriaș! Ce performanță a atins portughezul după Juventus – Spezia 3-0. E singurul care a reușit asta

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 martie 2021, 20:59

Cristiano Ronaldo, un nou record uriaș! Ce performanță a atins portughezul după Juventus – Spezia 3-0. E singurul care a reușit asta

profimedia

Ronaldo, o nouă performanță

Juventus și-a câștigat meciul restanță cu Spezia. Echipa lui Andrea Pirlo s-a redresat după semieșecul din runda precedentă, 1-1 cu Hellas Verona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a marcat din nou decisiv pentru Juventus. Portughezul a închis tabela la 3-0 și a ajuns la 20 de goluri în acest sezon de Serie A.

Cristiano Ronaldo, o nouă performanță

Cristiano Ronaldo este singurul jucător care a înscris cel puțin 20 de goluri în campionat, în fiecare din ultimii 12 ani.

A fost meciul cu numărul 600 pentru Cristiano Ronaldo la nivel de campionat. Portughezul are 292 de jocuri în La Liga, 196 în Premier League, 85 din Serie A și 27 în prima și a doua ligă din Portugalia.

Reclamă

Juventus continuă lupta la titlu cu Inter și Milan

După 3-0 cu Spezia, Juventus a rămas pe locul 3 în Serie A. Elevii lui Pirlo sunt la trei puncte de AC Milan (ocupanta poziției a doua) și la șapte lungimi în spatele liderului Inter. 

Echipa lui Cristiano Ronaldo va juca în următoarea etapă cu Lazio. După duelul cu formația din capitală, Juventus va disputa returul din "optimile" Champions League, cu FC Porto. Italienii trebuie să întoarcă acel 1-2 din tur.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Juventus - Spezia 3-0
  • Cristiano Ronaldo a marcat din nou

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și