Închide meniul

Cristiano Ronaldo va lupta „contra” Portugaliei. Detaliul incredibil scos în evidenţă de Marca

Dan Roșu Publicat: 22 decembrie 2022, 15:22

Cristiano Ronaldo va lupta „contra Portugaliei. Detaliul incredibil scos în evidenţă de Marca

Cristiano Ronaldo va lupta "contra" Portugaliei

Cristiano Ronaldo, după Portugalia - Maroc 0-1 / Profimedia Images

  • Cristiano Ronaldo, 200 de milioane de euro pe sezon la Al Nassr
  • Ronaldo poate deveni ambasador al arabilor

Cristiano Ronaldo va lupta „contra” Portugaliei. Dacă va accepta oferta lui Al Nassr, acesta va deveni ambasador al Arabiei Saudite pentru organizarea Cupei Mondiale din 2030.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă ajunge la Al Nassr, el va juca până în vara lui 2025. Marca susţine că restul contractului îl va găsi promovând desfăşurarea Cupei Mondiale 2030 în Arabia Saudită, Egipt şi Grecia.

Cristiano Ronaldo va lupta „contra” Portugaliei

Culmea e că şi Portugalia luptă pentru organizarea Cupei Mondiale din 2030, alături de Spania. Astfel că Ronaldo va fi nevoit să sacrifice interesele ţării natale, pentru a-şi respecta contractul cu arabii.

Reclamă

În ultimele două săptămâni, Ronaldo s-a gândit la greutatea unui astfel de contract, care îl blochează pe următorii 8 ani, dar care îi şi aduce o sumă uriaşă de bani. Asta în situaţia în care, după despărţirea de Manchester United, el nu a mai prins un club cu pretenţii din Europa.

Cristiano Ronaldo a luat decizia de a juca şi la Cupa Mondială din 2026

Cristiano Ronaldo a luat decizia de a juca şi la Cupa Mondială din 2026, după ce l-a văzut pe Messi campion mondial. Anunţul a fost făcut în presa din Portugalia.

Reclamă

Cristiano Ronaldo nu renunţă la visul său de a câştiga Cupa Mondială. Conform A Bola, care citează Marca, Ronaldo vrea să evoluzeze şi la Campionatul Mondial din 2026, care va fi găzduit de SUA, Mexic şi Canada.

La Mondialul din Qatar, Cristiano Ronaldo s-a oprit cu Portugalia în sferturile de finală. Ronaldo a părăsit terenul în lacrimi, iar la scurt timp a transmis un mesaj emoţionant.

„Câștigarea unei Cupe Mondiale pentru Portugalia a fost cel mai mare și cel mai ambițios vis al carierei mele. Din fericire, am câștigat multe titluri de dimensiune internațională, inclusiv pentru Portugalia, dar să pun numele țării noastre la cel mai înalt nivel din lume a fost cel mai mare vis al meu.

Reclamă 4 / 0/3

Am luptat pentru asta. Am luptat din greu pentru acest vis. În cele cinci Cupele Mondiale la care am participat în utlimii 16 ani, mereu alături de mari jucători și susținut de milioane de portughezi, am dat totul. Am lăsat totul în teren. Nu m-am ferit de luptă și nu am renunțat niciodată la acest vis.

Din păcate, ieri visul s-a încheiat. Nu merită să reacționezi nervos. Vreau doar să știe toată lumea că s-au spus multe, s-au scris multe, s-au speculat multe, dar dedicarea mea pentru Portugalia nu s-a schimbat nicio clipă. Am luptat pentru obiectivul tuturor și nu aș întoarce niciodată spatele colegilor și țării mele.

Deocamdată, nu mai sunt multe de spus. Mulțumesc, Portugalia. Mulțumesc, Qatar. Visul a fost frumos cât a durat… Acum, a venit timpul să fiu un bun sfătuitor și să-i las pe restul să tragă propriile concluzii”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY