Închide meniul

Cristiano Ronaldo vrea să doboare toate recordurile! Borna uluitoare pe care o va atinge portughezul cu echipa lui Alin Toşca

Alex Masgras Publicat: 8 decembrie 2023, 16:28

Reclamă
Cristiano Ronaldo vrea să doboare toate recordurile! Borna uluitoare pe care o va atinge portughezul cu echipa lui Alin Toşca

Cristiano Ronaldo va atinge o nouă bornă impresionantă

Cristiano Ronaldo, înaintea unui meci din Liga Campionilor Asiei / Profimedia

Cristiano Ronaldo vrea să doboare toate recordurile! Starul portughez va bifa meciul cu numărul 1200 în partida dintre Al Nassr şi Al Riyadh, din etapa cu numărul 16 din campionatul Arabiei Saudite. La Al Riyadh evoluează românul Alin Toşca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Nassr a pregătit un moment special pentru starul portughez, pentru a sărbători această bornă impresionantă alături de peste 25.000 de fani. Tocmai din acest motiv, el nu a fost în lot la ultimul meci din faza grupelor a Ligii Campionilor Asiei, în deplasarea din Tadjikistan, cu Istiqlol Dushanbe. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY.

Cristiano Ronaldo vrea să doboare toate recordurile!

Cristiano Ronaldo se pregăteşte de sărbătoare. Starul portughez va evolua în meciul 1200 al carierei în partida dintre Al Nassr şi Al Riyadh, echipa lui Alin Toşca.

Al Nassr a pregătit un moment special pentru meciul din etapa cu numărul 16 din Arabia Saudită. Ronaldo va sărbători meciul cu numărul 1200 alături de fanii lui Al Nassr, motiv pentru care el nu a făcut parte din lot în ultima deplasare din grupele Ligii Campionilor Asiei, potrivit AS.com.

În clasamentul all-time, Ronaldo se află pe locul 5, iar în faţa sa sunt numai portari. Lider în acest top este fostul portar englez Peter Shilton, care a bifat în cariera sa 1375 de meciuri. Pe locul 2 se află un alt englez, Paul Bastock, cu 1286 de meciuri, în timp ce pe locurile 3 şi 4 sunt brazilienii Rogerio Ceni şi Fabio cu 1237, respectiv 1212 meciuri disputate.

Reclamă

Jucătorii lui Al Hilal, primă uriaşă, după victoria în faţa lui Cristiano Ronaldo!

Al Hilal a făcut un pas uriaş către titlul din Arabia Saudită, după victoria din ultima etapă cu Al Nassr. Liderul s-a impus cu 3-0, graţie golurilor lui Milinkovic-Savic şi Mitrovic, autorul unei duble.

Victoria a fost atât de importantă pentru Al Hilal, încât preşedintele clubului, Fahad bin Nafel, a mers în vestiar imediat după meci. El i-a felicitat pe jucători pentru rezultatul uriaş obţinut şi i-a anunţat că vor avea o primă uriaşă. Pentru succesul cu 3-0 în faţa lui Al-Nassr, jucătorii lui Al Hilal vor primi câte 100.000 de dolari.

În urma acestui succes, Al Hilal a ajuns la 41 de puncte în Arabia Saudită, fiind la 7 puncte în faţa celor de la Al Nassr. De altfel, Al Hilal este şi singura echipă fără înfrângere în primele 15 etape, cu cel mai bun atac (46 de goluri) şi cea mai bună apărare (8 goluri).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și