Închide meniul

Criză istorică la Liverpool! De aproape 100 de ani n-au mai pățit “cormoranii” așa ceva. Jurgen Klopp, adio titlu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2021, 6:37

Criză istorică la Liverpool! De aproape 100 de ani n-au mai pățit “cormoranii” așa ceva. Jurgen Klopp, adio titlu

profimediaimages

Jurgen Klopp nu știe ce să mai faca

Înfrângerea cu Everton a fost al patrulea eșec consecutiv pe teren propriu pentru Liverpool, în Premier League. 1923 a fost anul când formația de pe Anfield pierdea ultima dată atât de multe jocuri “acasă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 Criză fără precedent pentru Jurgen Klopp 

Mai mult, Liverpool e prima campioană en-titre care pierde patru meciuri la rând pe teren propriu, de la Everton în sezonul 1928-1929. 

Liverpool a defilat în Premier League în stagiunea precedentă. După 25 de etape, “cormoranii” aveau atunci 73 de puncte și erau lideri detașați, cu 22 de puncte peste locul doi.

În acest sezon, echipa lui Klopp are doar 40 de puncte după tot atâtea etape și este la 16 lungimi în spatele liderului Manchester City, care are și un meci mai puțin disputat. Este cea mai mare “prăbușire” a unei campioane en-titre din istoria Premier League!  

Reclamă

Liverpool – Everton 0-2 

A fost 2-0 pentru echipa lui Carlo Ancelotti pe Anfield. Everton a câștigat pe terenul lui Liverpool, în Premier League, pentru prima dată din 1999 încoace.  

Deși “cormoranii” au avut o posesie zdrobitoare, 72%, Everton a fost echipa mai eficientă. Richarlison a deschis scorul încă din minutul 3, când a fructificat excelent o pasă venită de la James Rodriguez.

Adversarul României din barajul pentru Euro, Gylfi Sigurdsson, a stabilit scorul final în minutul 83. Islandezul a transformat un penalty controversat primit de Everton, după un presuspus fault comis de Trent–Alexander Arnold. 

Reclamă 4 / 0/3

Liverpool își poate lua adio de la titlu. Jurgen Klopp va încerca să-și salveze sezonul prin câștigarea UEFA Champions League. “Cormoranii” s-au impus cu 2-0 cu Leipzig în prima manșă din “optimi”. 

Liverpool va juca cu Sheffield United în următoarea etapă de campionat. Everton va primi vizita lui Southampton. 

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și