Închide meniul

Cum a reacționat Răzvan Lucescu după Aris – PAOK 1-0. Românul ar fi fost bruscat de un arbitru! Cea mai neagră serie din ultimii 7 ani

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 aprilie 2022, 12:50

Cum a reacționat Răzvan Lucescu după Aris – PAOK 1-0. Românul ar fi fost bruscat de un arbitru! Cea mai neagră serie din ultimii 7 ani

Răzvan Lucescu, cu gândul la retragere

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci pentru PAOK / Profimediaimages

Răzvan Lucescu a suferit o nouă înfrângere. PAOK a fost învinsă de Aris Salonic în deplasare, scor 0-1, în etapa a 5-a din campionatul Greciei. Echipa la care Cristi Ganea a fost titular s-a impus la limită, singurul gol fiind marcat de Koukoure, în minutul 17.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriță a fost în primul 11 la PAOK, dar nu a putut să își ajute echipa. A fost scandal încă din startul partidei. Kurtic a văzut cartonaș galben, iar Răzvan Lucescu a protestat vehement.

Răzvan Lucescu, reacție categorică după Aris – PAOK 1-0

Potrivit jurnaliștilor de la sport-fm.gr, tensiunea a căpătat chiar și mai mari proporții după ce antrenorul român a văzut cartonaș galben, în minutul 9. Răzvan Lucescu s-ar fi apropiat de banca adversă și l-ar fi apostrofat pe unul dintre asistenți. În acel moment, al 4-lea arbitru s-a apropiat de el și l-ar fi bruscat. „Nu mă împinge!„, a țipat tehnicianul lui PAOK la grecul Thanasis Tzilos.

Spiritele s-au calmat cu greu, iar Răzvan Lucescu a suferit un nou eșec. Alb-negrii au jucat în inferioritate în ultimele 20 de minute, Mihaj fiind eliminat. PAOK a ajuns astfel la a 4-a înfrângere la rând în toate competițiile, situație cu care nu s-a mai confruntat în ultimii 7 ani. Lucescu Jr. a explicat cum s-a ajuns la această serie neagră.

Am jucat un meci în Europa și, după numai 3 zile, am întâlnit o echipă care avea o săptămână la dispoziție ca să pregătească jocul. E greu să avem prospețimea pe care ne-am dorit-o după toate acestea. Am încercat chiar și în 10 oameni, dar cu siguranță a fost dificil să avem mintea limpede și echilibrul mental.

Reclamă

Da, sunt 4 înfrângeri, dar cele 2 meciuri le-am pierdut cu Olympique Marseille, iar celelalte două au fost în deplasările cu Panathinaikos și Aris. Asta înseamnă mult. Nu a fost deloc ușor pentru noi„, a declarat Răzvan Lucescu la finalul meciului.

PAOK, eliminată de Marseille din Conference League

PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a fost eliminată Olympique Marseille din sferturile de finală ale Conference League. La final, antrenorul român a făcut pace cu ultrașii francezi, după ce i-a enervat pe francezi.

Marseille s-a impus în Grecia cu 1-0, în manşa secundă, după ce în tur scorul a fost 2-1 tot pentru echipa franceză. A marcat Payet, în minutul 34. Alexandru Mitriţă a intrat pe teren în minutul 57.

Reclamă 4 / 0/3

Ceea ce ne-a lipsit a fost victoria. Ce pot să spun este că o greșeală ne-a costat. Marseille a profitat de greșeala noastră. Am avut 5-6 ocazii clare, dar nu am marcat. L-am făcut mare pe portarul lor.

Călătoria în Europa a durat mult și jucătorii și-au depășit limitele jucând din trei în trei zile. Azi am dominat-o pe Marseille care este pe locul 2 într-un campionat în care joacă Messi, Neymar și Mbappe.

Acum sunt fanul celor de la Marseille. Vreau să câștige competiția și să spunem că am fost eliminați de câștigătoare”, a transmis atunci Răzvan Lucescu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! Vezi toate știrile
Citește și