Închide meniul

Cum a vrut Barcelona să iasă din criză! Campionul mondial care putea ajunge pe Camp Nou. Ce a împiedicat transferul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 octombrie 2021, 10:11

Cum a vrut Barcelona să iasă din criză! Campionul mondial care putea ajunge pe Camp Nou. Ce a împiedicat transferul

Cum a vrut Barcelona să iasă din criză

Profimediaimages

Paul Pogba a intrat în ultimul an de contract cu Manchester United. De la 1 ianuarie, francezul, campion mondial în 2018, este liber să negocieze cu orice club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona a vrut să-l aducă pe Paul Pogba

Presa din Spania scrie că Ronald Koeman a dat ordin ca șefii Barcelonei să negocieze cu Paul Pogba, dar totul s-a „împotmolit” la bani. Celebrul Mino Raiola, agentul jucătorului lui Manchester United, ar fi cerut un salariu de 17 milioane de euro pe an pentru starul francez, scrie sport.es

În contextul crizei financiare traversate de Barcelona, jurnaliștii iberici anunță că mutarea are șanse minime să se materializeze. Sursa citată notează că va avea loc o adevărată licitație pentru semnătura lui Paul Pogba, între „uriași” precum PSG, Juventus ori Real Madrid.

Paul Pogba, în vârstă de 28 de ani, valorează 60 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. El a ajuns la Manchester United încă de la 16 ani, dar Sir Alex Ferguson l-a lăsat să plece gratis câțiva ani mai târziu. În 2016, United îl răscumpăra pe Pogba de la Juventus, în schimbul a 105 milioane de euro, transformândul în cel mai scump jucător din lume, la acea vreme.

Dani Alves s-a autopropus la Barcelona

Soluție surpriză pentru postul de fundaș dreapta la Barcelona. Veteranul Dani Alves (38 de ani) s-a autopropus la echipa lui Ronald Koeman. Fundașul brazilian i-ar fi contactat pe șefii clubului blaugrana să-i informeze că este dispus să semneze cu Barcelona încă de la 1 ianuarie, scrie TV3, citat de as.com.

Reclamă

În plus, Alves ar fi dat asigurări că este dispus să joace pe Camp Nou „la un cost redus”, pentru că banii nu reprezintă o problemă pentru el. Deși are 38 de ani, el vrea să dea o mână de ajutor echipei lui Ronald Koeman, care are parte de un debut dificil de sezon.

8 ani a jucat Dani Alves la Barcelona, în perioada 2008-2016. Brazilianul are aproape 400 de meciuri pentru echipa blaugrana, alături de care a cucerit șase titluri în La Liga și trei trofee UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și