Închide meniul

Cum arată cel mai scump prim 11 din lume! Dream Team-ul pe care l-ar dori orice antrenor. Trece de un miliard de euro

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 septembrie 2022, 14:59

Cum arată cel mai scump prim 11 din lume! Dream Team-ul pe care l-ar dori orice antrenor. Trece de un miliard de euro

Cum arată cel mai scump prim 11 din lume

Cum arată cel mai scump prim 11 din lume / Profimedia Images

Cum arată cel mai scump prim 11 din lume este o întrebare la care ne-a răspuns Transfertmarkt, care a formt o echipă din jucătorii cu cele mai mari cote de piaţă în funcţie de poziţiile pe care le au pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City este singura echipă cu trei fotbalişti, Dias (75 de milioane), Foden (90 de milioane) şi Haaland (150 de milioane). Norvegianul este ajutat în atac de Vinicius (120 milioane) şi de Mbappe (160 de milioane).

Cum arată cel mai scump prim 11 din lume

Francezul este şi cel mai scump dintre cei 11, fiind urmat de Haaland şi de Vinicius. Real Madrid îl mai are pe Courtois, în timp ce Bayern îi are şi ea pe Davies şi De Ligt, ambii cotaţi la 70 de milioane.

Liverpool, Barcelona şi Borussia Dortmund sunt reprezentate şi ele de câte un jucător, Alexander Arnold (80 de milioane), Pedri (90 de milioane), respectiv Bellingham (90 de milioane).

Totalul celor 11 staruri ajunge la peste un miliard de euro, mai precis 1.06 miliarde de euro. De remarcat e că Serie A e singurul campionat din Top 5 care nu are niciun reprezentant, după plecarea lui De Ligt de la Juventus.

Reclamă

Cum arată topul celor mai bine plătiţi tineri sportivi

A fost întocmit topul celor mai bine plătiţi tineri sportivi. Kylian Mbappe este fotbalistul cu cel mai mare salariu, dar chiar şi aşa este departe de primii trei clasaţi. Sunt surprize uriaşe în încasările starurilor mondiale.

Perioada de referinţă a fost cuprinsă între mai 2021 şi mai 2022 şi au fost luaţi în calcul sportivii care au cel mult 26 de ani. Cei de la Forbes au făcut calculele şi acestea sunt neaşteptate. Au fost luate în calcul atât contractele sportive, cât şi cele de publicitate.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit thesun.co.uk, cel mai bine plătit a fost Josh Allen, starul lui Buffalo Bills din NFL. Coordonatorul de joc a semnat o prelungire a contractului cu 6 ani şi a fost recompensat pe măsură. Într-un an calendaristic, tânărul de 26 de ani, care scrie istorie în fotbalul american, a câştigat 55 de milioane de lire sterline (63 de milioane de dolari). Este lider detaşat în top.

Kylian Mbappe, cel mai bine plătit tânăr fotbalist

Pe locul secund în clasament este Naomi Osaka. Jucătoarea de tenis în vârstă de 24 de ani a câştigat, de-a lungul carierei, de două ori Australian Open (2019, 2021) şi de două ori US Open (2018, 2020). Osaka a fost într-o scădere de formă, a avut tot felul de probleme şi a ajuns pe locul 48 WTA. Chiar şi aşa, are peste 20 de sponsori, inclusiv Nike, Mastercard şi Luis Vuitton. Aşa i-a intrat în conturi aproximativ 51 de milioane de lire sterline.

Pilotul de Formula 1, Max Verstappen completează podiumul. Olandezul de la Red Bull este lider la zi în clasamentul general şi tocmai a câştigat Marele Premiu al Italiei. A ajuns astfel la cea de-a cincea victorie consecutivă. Tânărul de 24 de ani a dat şi un adevărat „tun” financiar şi a avut câştiguri care s-au ridicat la 42 de milioane de lire sterline.

Primul fotbalist şi singurul din TOP 7 este Kylian Mbappe. Starul lui PSG, care a refuzat-o în vară pe Real Madrid, încasează 24.5 milioane de lire sterline din sportul rege şi 13 milioane de lire sterline din contractele de publicitate. Francezul este urmat în clasament de Marshon Lattimore, din NFL, Devin Booker, din NBA, şi de boxerul Jake Paul.

Recomandări
  • Kylian Mbappe e cel mai  bine cotat jucător din lume
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
Vezi toate știrile
Citește și