Închide meniul

Cum arată „Grupa Morții” în Champions League! Adversari de foc pentru Messi, Neymar și Mbappe. PSG a dat peste Manchester City

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 august 2021, 20:12

Cum arată „Grupa Morții în Champions League! Adversari de foc pentru Messi, Neymar și Mbappe. PSG a dat peste Manchester City

PSG și Manchester City, în "Grupa Morții"

Profimedia

La tragerea de sorți de la Istanbul, urnele au unit 32 de echipe. Cum Barcelona și PSG făceau parte din aceeași urnă, Lionel Messi nu avea cum să-și întâlnească fosta echipă încă din faza grupelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată „Grupa Morții” în Champions League

Chiar și așa, argentinianul ar putea da peste fostul său rival, Cristiano Ronaldo. PSG a picat cu Manchester City, echipă care ar fi foarte aproape să-l transfere pe starul lusitan.

Din aceeași grupă mai fac parte Brugge și și RB Leipzig. Ar putea fi cea mai tare grupă din acest sezon de UEFA Champions League.

În istoria confruntărilor directe, Manchester City și PSG s-au întâlnit de cinci ori, iar englezii au obținut trei victorii și două meciuri s-au terminat la egalitate.

Grupă de foc cu Bayern și Barcelona

În grupa E, au picat Bayern, Barcelona, Benfica și Dinamo Kiev. La concuerență cu grupa lui City și PSG, această grupă oferă și ea dueluri de foc, iar românul Mircea Lucescu va fi și el protagonist.

Reclamă

Derby-ul Bayern – Barcelona va fi capul de afiș. Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată în sferturile Champions League 2020, când a fost înregistrat acel antologic 8-2.

În istoria confruntărilor directe, Barcelona și Bayern s-au întâlnit de 11 ori, iar nemții au câștigat șapte meciuri, catalanii doar două, iar alte două s-au terminat la egalitate.

Componența  grupelor Champions League 2021-2022

Grupa A: Manchester City, PSG, Leipzig, Brugge
Grupa B: Atletico Madrid, Liverpool, Porto, AC Milan
Grupa C: Sporting Lisabona, Borussia Dortmund, Ajax, Beșiktaș

Reclamă 4 / 0/3

Grupa D: Inter, Real Madrid, Șahtior Donețk, Sheriff
Grupa E: Bayern, Barcelona, Benfica, Dinamo Kiev

Grupa F: Villarreal, Manchester United, Atalanta, Young Boys

Grupa G: Lille, Sevilla, Salzburg, Wolfsburg

Grupa H: Chelsea, Juventus, Zenit, Malmo

Programul meciurilor din grupe

Etapa 1: 14-15 septembrie
Etapa 2: 28-29 septembrie
Etapa 3: 19-20 octombrie
Etapa 4: 2-3 noiembrie
Etapa 5: 23-24 noiembrie
Etapa 6: 7-8 decembrie

Finala Champions League va avea loc pe 28 mai, la Sankt Petersburg.

Reclamă

Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus la Manchester City

Potrivit as.com, starul portughez şi-a grăbit plecarea din Serie A şi va fi antrenat pe Pep Guardiola. Mai rămâne de văzut numai ce jucător al „cetăţenilor” va fi trimis în Italia, în locul lui Ronaldo.

Cristiano va semna un contract valabil până în 2023 şi va câştiga un salariu net de aproximativ 15 milioane de euro

Cristiano Ronaldo a ajuns la un acord cu englezii, dar mai lipseşte să se ajungă la o înţelegere cu Juventus”, anunţă sursa citată anterior.

Juventus are nevoie să primească cel puţin 25 de milioane de euro, în schimbul lui Ronaldo, pentru a nu avea probleme cu fair-play-ul financiar. Guardiola este dispus să îl dea la schimb pe Raheem Sterling, în schimb bianconerii îl cer pe Gabriel Jesus.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și