Închide meniul

Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 mai 2024, 22:33

Reclamă
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!

Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris - PAOK

Răzvan Lucescu poate deveni campion cu PAOK în Grecia / Profimediaimages

Au apărut detalii de ultimă oră despre cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK. Meciul la finalul căruia antrenorul român poate sărbători câştigarea titlului în Grecia va fi duminică, de la ora 20:00, în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă părea ieşită din cursa pentru titlu după remiza cu Lamia, PAOK a revenit incredibil în cursă. A câştigat derby-urile cu AEK, Olympiacos şi Panathinaikos şi este lider în Grecia cu o etapă înainte de final.

Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK

La o zi după victoria fabuloasă cu Panathinaikos, Răzvan Lucescu a sunat adunarea pentru derby-ul de totul sau nimic cu rivala din oraş. Fanii lui PAOK nu pot face deplasarea pentru a urmări din tribună marele meci cu Aris.

Au început pregătirile pentru finala de duminică! PAOK a reuşit. Împotriva tuturor, deşi a fost şi cu spatele la zid, a câştigat trei derby-uri la rând şi acum îşi decide singură soarta. A mai rămas o provocare, un meci împotriva lui Aris care decide titlul de campioană!

PAOK a început pregătirile joi după-amiază la Nea Mesimvria. Jucătorii care au fost titulari în meciul cu Panathinaikos au urmat un program de recuperare în sală şi la piscină. Restul au ieşit pe teren şi au lucrat cu antrenorul. Thomas Murg a ieşit accidentat în ultima partidă, urmează un tratament, iar starea lui de sănătate va fi evaluată zilnic„, se arată pe site-ul oficial al lui PAOK.

Reclamă
Reclamă 4

Aris – PAOK, finala cu titlul pe masă pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00)

Rezultatele perfecte de miercuri l-au adus pe Răzvan Lucescu în postura de lider al Greciei, cu o singură etapă rămasă de disputat. Dar PAOK va avea nevoie de victorie, în deplasare, în uriaşa confruntare cu Aris, marea rivală din oraş. Marele avantaj este că fostul selecţioner este la mâna lui şi, în cazul unui succes, nu depinde de rezultatul de la Atena, unde AEK e marea favorită. În cazul în care AEK nu câştigă partida cu Lamia, atunci PAOK îşi adjudecă titlul şi cu un eşec cu Aris.

Astfel, PAOK are o mare şansă de a câştiga al patrulea titlu din istoria clubului şi al doilea sub comanda lui Răzvan Lucescu, care poate deveni cel mai important antrenor din istoria de 98 de ani a clubului din Salonic.

Reclamă 4 / 0/3

Criteriile de departajare din Superliga Greciei

Cu un singur meci rămas de disputat, PAOK are un avantaj de două puncte în faţa lui AEK, dar dacă cele două echipe vor termina la egalitate de puncte, echipa din Atena va fi campioană. Putem avea acest scenariu dacă AEK o bate pe Lamia şi Aris – PAOK se termină la egalitate.

Asta pentru că în Grecia, în cazul în care două echipe termină la egalitate de puncte, primul criteriu este cel al punctelor adunate în cele patru meciuri directe disputate de cele două, în sezonul regular şi în play-off. În acest caz, fiecare dintre cele două echipe are în cont o victorie, iar două meciuri s-au terminat la egalitate.

Al doilea criteriu este cel al golaverajului în aceste patru meciuri directe, capitol la care AEK stă mai bine, după ce s-a impus în sezonul regular cu 2-0, în timp ce echipa lui Răzvan Lucescu a obţinut un succes cu 3-2, în play-off.

Clasamentul din Grecia:

1. PAOK – 77 de puncte
2. AEK Atena – 75 de puncte
3. Olympiacos – 73 de puncte
4. Panathinaikos – 71 de puncte
5. Aris – 55 de puncte
6. Lamia – 35 de puncte

Programul ultimei etape din Grecia, duminică, 19 mai, ora 20:00

Aris – PAOK – AntenaPLAY
AEK – Lamia
Panathinaikos – Olympiacos – AntenaPLAY

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
0:17 1 iun.

Cristiano Ronaldo a încheiat sezonul fără niciun trofeu câştigat! Al Nassr, învinsă dramatic de Al Hilal în finala Cupei Regelui

0:05 1 iun.

Borussia Dortmund – Real Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Se scrie istorie, pe Wembley, în finala Champions League. Echipele probabile

23:18

Gigi Becali a RENUNŢAT definitiv la transferul lui Alex Chipciu! Mihai Stoica a confirmat. Ce s-a întâmplat la negocieri

22:50

Jose Mourinho va avea un salariu uriaş la Fenerbahce! Cât va câştiga portughezul în Turcia

22:44

Negocierile dintre Adi Popa şi şefii lui CSA Steaua au picat! „Motoreta”, pe picior de plecare din Ghencea

22:13

Iga Swiatek, calificare fără emoţii în optimile de la Roland Garros chiar de ziua ei! Rezultatele zilei de pe tabloul feminin

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și