Închide meniul

Curg ofertele pentru Ianis Hagi. Anunțul făcut de Gică Popescu: "Acest lucru îi face bine"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 mai 2020, 5:21

Curg ofertele pentru Ianis Hagi. Anunțul făcut de Gică Popescu: "Acest lucru îi face bine"

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi nu duce lipsă de oferte

  • Ianis Hagi a fost împrumutat de Genk la Rangers
  • Gică Popescu spune că Ianis nu duce lipsă de oferte
  • Ianis ar vrea să rămână în Scoția

Genk l-a împrumutat în această iarnă pe Ianis Hagi la Rangers, acolo unde fiul ”Regelui” a impresionat și a devenit deja un idol pentru fanii scoțieni. Rangers îl poate cumpăra definitv pe Ianis dacă achită 5 milioane de euro. De Ianis Hagi este interesată și Lazio, iar în presă s-a scris că și Jose Mourinho a pus ochii pe român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Important e că se scrie și se scrie despre un interes al echipelor pentru Ianis. Acest lucru îi face bine, înseamnă că e apreciat în fotbalul mare.

Evoluțiile avute la Rangers au fost apreciate de către întreaga lume. Ianis nu a dus niciodată lipsă de oferte", a declarat Gică Popescu la Digisport.

Reclamă

Ianis Hagi ar vrea să rămână sub comanda lui Steven Gerrard

Ianis Hagi este dorit și în Serie A, de Lazio, dar principala sa opțiune rămâne Rangers. Fost atacant la Liverpool, Emile Heskey, a vorbit despre motivul pentru care jucătorii aleg să evolueze la gruparea scoțiană.

"Dacă vrem să fim sinceri, trebuie să recunoaștem că o mulțime de jucători care au venit la Rangers nu au făcut-o pentru bani, ci pentru că Steven Gerrard era manager. Mă refer la Hagi, Defoe. Acesta este un motiv în plus pentru care să fie păstrați. Au o relație foarte bună cu Stevie", a spus Emile Heskey, conform ITV.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 28 mart., 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu