Închide meniul

CUTREMUR în Champions League! Messi şi Suarez, în lacrimi pe teren. Barcelona, UMILITĂ de Bayern. Catalanii au primit 8 goluri în cea mai dură înfrângere din istorie!

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 14 august 2020, 20:00

CUTREMUR în Champions League! Messi şi Suarez, în lacrimi pe teren. Barcelona, UMILITĂ de Bayern. Catalanii au primit 8 goluri în cea mai dură înfrângere din istorie!

profimediaimages

Lionel Messi în timpul meciului cu Bayern

Bayern Munchen a trecut în stil de mare campioană de Barcelona şi s-a afirmat drept mare favorită la câştigarea titlului după ce le-a administrat catalanilor cea mai dură înfrângere din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nemţii au marcat din toate poziţiile şi au făcut de ruşine o defensivă care nu mai primise niciodată, în istoria participărilor în Champions League, patru goluri într-o singură repriză, sau opt goluri într-un singur meci.

Două dintre goluri au fost marcate chiar de Philippe Coutinho, jucătorul împrumutat de spanioli la Bayern şi care va reveni la Barca la finalul sezonului din Champions League. 

Este prima oară din 2007 când fie Barcelona, fie Real Madrid, fie ambele, nu vor fi în semifinalele Competiţiei Stelelor.

Min. 89: GOOOLLL Bayern! Coutinho face dubla

Reclamă

Min. 86: GOOOLLL Bayern! Coutinho înscrie şi continuă coşmarul pentru spanioli

Min. 82: GOOOLLL Bayern! Lewandowski îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor

Min. 63: GOOOLLL Bayern! Kimmich înlătură orice speranţă pentru Barcelona

Reclamă 4 / 0/3

Min 56: GOOOLLL Barcelona! Luis Suarez driblează în careu şi menţine vii speranţele catalanilor.

Min.54: Lewandowski înscrie dar golul este anulat pentru un offside clar.

Min. 46: A început a doua repriză. Quique Setién şi-a lăsat jucătorii singuri în vestiar pentru ultima parte a pauzei.

Min. 45: Pauză la Lisabona. Barcelona are o repriză pentru o revenire miraculoasă

Min. 31: GOOOLLL Bayern! Muller face dubla! Barcelona nu are nici o reacţie

Min. 28: GOOOLLL Bayern! Gnabry măreşte avantajul nemţilor şi aduce Barcelona în genunchi!

Min. 21: GOOOLLL Bayern! Perisic înscrie cu un şut-bombă!

Reclamă

Min. 20: Leo Messi driblează întreaga apărare a lui Bayern dar şutul său nu reuşeşte să îl învingă pe Neuer

Min. 9Suarez scapă singur cu Neuer, dar acesta respinge în corner. Imediat după, Busquets trimite mingea în bară din centrarea lui Messi

Min. 7: GOOOLLL Barcelona! Alaba înscrie un autogol nefericit peste Manuel Neuer

Min. 4: GOOOLLL Bayern! Thomas Muller înscrie cu un şut din pasa lui Lewandowski

Min. 1: A început meciul de la Lisabona

UPDATE ORA 21:00 Echipele de start:

Barcelona: Ter Stegen – Piqué, Semedo, Lenglet, Jordi Alba – Sergi Roberto, Sergio Busquets, F.de Jong – Messi, Vidal, Luis Suárez

Bayern: Neuer – Davies,Alaba,Boateng,Kimmich – Goretzka, Thiago Alcantara – Perisic, Muller, Gnabry – Lewandowski

Cele două au avut parcursuri diferite până aici. Barcelona nu a evoluat întotdeauna aşa cum şi-ar fi dorit antrenorul Quique Setién, în ciuda unei reprize cu Napoli care a arătat potenţialul formidabil.

Bayern, pe de altă parte, a fost echipa care a impresionat pe toată durata sezonului, învingând Chelsea în optimi cu un neverosiml 7-1 la general.

Echipe probabile:

Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; De Jong, Busquets, Vidal; Messi, Suárez, Roberto

Out: Umtiti este accidentat la genunchi şi va rata partida.

Bayern:  Neuer; Kimmich, Boateng, Alaba, Davies; Thiago, Goretzka; Coman, Müller, Gnabry; Lewandowski

Out: Pavard este accidentat la gleznă şi va rata meciul în timp de Zirkzee rămâne un semn de întrebare pentru diseară.

Ce spun antrenorii:

Quique Setién, Barcelona: "Bayern are multe calităţi care ne îngrijorează deoarece sunt o echipă foarte completă. Pot pune presiune, au multe opţiuni în atac şi se pot apăra, dar noi avem abilitatea de a trece peste pressing.

Dacă avem mingea şi trecem prin pressingul lor, putem să îi rănim. Nu cred că o echipă va domina, ci oricine îşi va valorifica şansele va reuşi să câştige".

Hans-Dieter Flick, Bayern: "Nu poţi să îi compari pe Lewandowski şi Messi. Lewadowski este un atacant central de clasă mondială. El garantează goluri şi îşi construieşte singur şansele. 

Messi a fost de departe cel mai bun jucător din lume în ultimii ani. Este un jucător excepţional. Nu ştiu dacă va mai fi cineva ca el în viitor. 

Ne-am gândit cum să îl oprim pe Messi, dar nu vă voi spune acum. Cel mai important lucru este să jucăm împotriva lui ca o echipă. Trebuie să jucăm inteligent şi să punem presiune pe el".

Noile reguli

Începând cu sferturile de finală, toate meciurile sunt jucate într-o singură manşă pe două stadioane din Portugalia.

Echipele pot face până la cinci modificări, dar le pot face în trei momente ale meciului, fără ca aceste momente să includă opririle normale ale jocului: pauză şi prelungiri.

Barcelona-Bayern se joacă în această seară de la ora 22:00, LIVE TEXT pe AntenaSport.

Recomandări
  • Barcelona eliminată din sferturile Champions League
  • Bayern-Barcelona 8-2
  • Două dintre golurile nemţilor au fost marcate chiar de un jucător al Barcelonei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și