Închide meniul

Cutremur la PSG! O jucătoare a fost arestată. Acuzaţii grave la adresa acesteia. Ce i-ar fi făcut unei colege de echipă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 noiembrie 2021, 15:58

Reclamă

Amănunte incredibile ies la iveală din fotbalul feminin. O jucătoare de la Paris St. Germain a fost arestată. Aminata Diallo are parte de acuzaţii extrem de grave din partea procuraturii franceze. Aceasta ar fi pus la cale un atac violent asupra unei coechipiere, Kheira Hamraoui, care îi era concurentă pe post.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cutremur la PSG! O jucătoare a fost arestată

Doi bărbați mascați au atacat-o pe Kheira Hamraoui. Concurenta pe post a Aminatei Diallo ar fi fost scoasă cu forţa din maşină şi lovită cu o rangă de fier în zona picioarelor. Kheira Hamraoui a fost transportată la spital și are răni la mâini și picioare. Tot acest atac ar fi fost premeditat, conform lequipe.fr.

Aminata Diallo a vrut să-şi elimine concurența pentru primul ’11’ la PSG. Kheira Hamraoui și Aminata Diallo joacă ambele pe postul de mijlocaș. Poliția a arestat-o pe Aminata Diallo, în vârstă de 26 de ani care evoluează pentru PSG din 2016.

Reacţia celor de la PSG în acest caz

Diallo a jucat pentru PSG în meciul din Liga Campionilor cu Real Madrid, în timp ce Hamraoui n-a fost în lot. “PSG confirmă că Aminata Diallo a fost reținută de poliția din Versailles, după un atac asupra unei jucătoare din cadrul clubului, joia trecută. Paris Saint-Germain condamnă în cel mai puternic mod cu putință actele de violență comise.

Clubul a luat toate măsurile necesare pentru a asigura sănătatea și siguranța întregii echipe feminine. PSG colaborează cu poliția pentru a clarifica situația. Clubul va analiza evoluția anchetei și va lua măsurile necesare”, a anunțat PSG, într-un comunicat de presă.

Reclamă
Reclamă 4

Kheira Hamraoui s-a întors la echipa din capitala Parisului în vara acestui an, după ce a mai jucat la echipa franceză între 2012 și 2016. A câștigat două titluri în Franța și două trofee ale Ligii Campionilor cu PSG, dar și două titluri în Spania și un trofeu al Ligii Campionilor cu FC Barcelona.

 

Reclamă

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:21

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 din Austria sunt ACUM în AntenaPLAY

11:14

Charles Leclerc a dat cărţile pe faţă, după incidentul de la Barcelona! Ce a spus despre relaţia cu Carlos Sainz

11:10

Adrian Georgescu, despre circuitul unde are loc Marele Premiu al Austriei: Spielberg, scena vitezei din munți

10:47

George Puşcaş, aproape de un transfer după ce a jucat 48 de minute la EURO 2024: „Negocierile sunt în desfăşurare!”

10:45

VIDEOCharlie Wurz, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 3 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:00)

10:15

Uruguay a făcut spectacol la Copa America! SUA, înfrângere surprinzătoare cu Panama

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și