Închide meniul

Cutremur pe Old Trafford! Englezii anunță că Cristiano Ronaldo le-a spus șefilor lui Manchester United că vrea să plece! Răspunsul oficialilor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 februarie 2022, 14:01

Cutremur pe Old Trafford! Englezii anunță că Cristiano Ronaldo le-a spus șefilor lui Manchester United că vrea să plece! Răspunsul oficialilor

Cristiano Ronaldo, starul lui Manchester United

Profimedia

Presa britanică anunță că starul portughez va părăsi formația de pe Old Trafford la finalul sezonului, dacă “diavolii” vor rata calificarea în UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo i-a anunțat pe oficialii lui Manchester United că va pleca dacă nu se califică în Champions League

Cristiano Ronaldo a revenit vara trecută la Manchester United, cu planuri mari. Acestea au fost însă date peste cap de jocul modest prestat de trupa antrenată de Ralf Rangnick. Atacantul ajuns la 37 de ani nu pare să se fi intregrat la echipa de pe Old Trafford, alături de care obținea rezultate extraordinare în urmă cu mai bine de un deceniu.

Acum, jurnaliștii englezi anunță că CR7 ar putea părăsi Manchester United la vară, după un singur sezon. Potrivit Mirror, internaționalul lusitan le-a comunicat conducătorilor de pe Old Trafford că va pleca dacă “diavolii” nu reușesc să se califice în UEFA Champions League.

Oficialii lui United nu s-au opus și vor fi de acord cu decizia lui Ronaldo, chiar dacă actualul contract expiră abia în 2023, mai scrie sursa citată.

Cristiano Ronaldo, alături de Lionel Messi la PSG? Anunțul fabulos al englezilor

Ronaldo a marcat 15 goluri în 27 de apariții pentru Manchester United în stagiunea curentă. Cu el în echipă, “diavolii” au acumulat 43 de puncte și se află pe locul 4 în Premier League, ultimul care asigură locul în grupele UEFA Champions League. Gruparea pregătită de Rangnick are însă un singur punct avans față de urmăritoarele West Ham și Arsenal.

Reclamă

În ultimele zile, în presa internațională s-a vorbit intens despre un posibil transfer al lui Cristiano Ronaldo la PSG. Această mutare ar reprezenta o nouă lovitură de imagine uriașă dată de gigantul din Ligue 1.

Potrivit Mirror, conducătorii de pe Parc des Princes caută un înlocuitor pe măsură pentru Kylian Mbappe, care încă n-a acceptat prelungirea contractului scadent în vară și se gândește la un transfer la Real Madrid. În acest context, parizienii visează să îl aducă pe Cristiano Ronaldo lângă Lionel Messi, fostul său mare rival din La Liga.

Jurnaliștii englezi anunță că PSG i-ar pregăti un contract pe un sezon jucătorului cu 5 Baloane de Aur câștigate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și