Închide meniul

Cuvinte jignitoare la adresa lui Leo Messi: ”E un impostor și un provocator!”

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2020, 7:46

Reclamă
Cuvinte jignitoare la adresa lui Leo Messi: ”E un impostor și un provocator!”

Abaca Press / Acero/AlterPhotos/ABACA via hepta

Cuvinte jignitoare la adresa lui Leo Messi: ”E un impostor și un provocator!”

”Messi a fost un impostor și un provocator. Același lucru îl spun și despre Barcelona și Pep Guardiola. Ei au fost gata să provoace și au reușit acest lucru la perfecție. L-am auzit pe Messi spunând lucruri grosolane lui Pepe și Sergio Ramos. Nu m-am așteptat din partea lui, care, aparent, era o persoană bună și calmă”, a spus Dudek pentru De Telegraaf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dudek, despre Cristiano Ronaldo: ”Este un arogant!”

”Cristiano Ronaldo este un arogant, dar în afara terenului se comportă exemplar. Este impresionant cum ajută oamenii.

Totodată, Ronaldo preferă ca echipa lui să câștige cu 2-1 prin golurile sale, decât să fie 5-0 și el să nu înscrie”, a mai spus Dudek pentru De Telegraaf.

Dudek a jucat la Real Madrid între 2007 și 2011. S-a retras în 2011, iar în cariera sa a cucerit Liga Campionilor cu Liverpool, în sezonul 2004/2005.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:51

Galatasaray – PAOK LIVE TEXT (22:00) în Europa League! Manchester United începe şi ea parcursul european. Toate meciurile zilei

18:30

„Sunt mai nervos” Declaraţia lui Darius Olaru înainte de meciul FCSB-ului din Europa League: „Toată echipa să fie ca mine”

18:19

Patrick Mouratoglou este noul antrenor al lui Naomi Osaka! Chiar jucătoarea a făcut anunțul

18:09

Barcelona l-a ales pe înlocuitorul lui Ter Stegen! Semnează cu un portar retras din activitate. Prima reacţie: „Atât pot spune!”

17:36

Elias Charalambous, anunț important despre situația lui Vlad Chiricheș după accidentarea lui Ngezana: „Îl veți vedea!”

17:35

„Suntem la un club foarte mare!” Risto Radunovic, mesaj de luptă înainte de startul în grupa Europa League: „Nu picăm psihic!”

1 „Am înţeles că jumătate de bilete erau false!” Adrian Mihalcea, acuzaţii incredibile după Unirea Slobozia – Rapid 1-2 2 FotoIanis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi a adus victoria echipei sale 3 Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă” 4 UPDATESteaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor” 5 McLaren, lovitură de proporţii pentru Red Bull. Transferul a fost anunţat oficial 6 Andrei Raţiu, pe lista unui club uriaş din Europa! Anunţul făcut de Marca: „Suma poate să se multiplice de 20 de ori”
Citește și