Închide meniul

Cuvinte uriașe din Scoția pentru Gică Hagi: "Aveam 13 ani și am stat treaz până târziu pentru acest meci"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 mai 2020, 6:31

Cuvinte uriașe din Scoția pentru Gică Hagi: "Aveam 13 ani și am stat treaz până târziu pentru acest meci"

Profimedia

Gică Hagi a făcut un MOndial de vis în 1994

Beale și-a adus aminte de Mondialul de Vis făcut de România în 1994, iar un golul marcat de Hagi din partida cu Columbia l-a fascinat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ce jucător frumos a fost Gheorghe Hagi. Îmi amintesc un gol incredibil înscris pentru România la Cupa Mondială din 1994.

Aveam 13 ani și am stat treaz până târziu pentru acest meci. Jucătorii de picior stâng sunt diferiți", a spus Michael Beale, potrivit Inside Futbol.

Ce i-a transmis Steven Gerrard lui Gică Hagi despre Ianis

Gică Hagi a dezvăluit într-un interviu oferit în presa din Italia că Steven Gerrard i-a transmis despre Ianis Hagi că face ”lucruri excepționale” la Rangers. Ianis a fost împrumutat de Genk la formația de pe Ibrox.

"Dacă îl vezi jucând, îți dai seama că are un talent imens, e un număr 10 care știe să facă totul. La Fiorentina era tânăr și în Italia nu există răbdare cu jucătorii tineri.

Reclamă

De același lucru a avut parte și la Genk. Acum e la Rangers, unde l-a vrut Gerrard, care mi-a transmis că face lucruri excepționale. Chiar și jucătorilor excepționali trebuie să le dai posibilitatea să greșească”, a spus Hagi pentru Corriere dello Sport, citat de ziare.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și