Închide meniul

„Dacă pleacă de la PSG, am dori să îl vedem aici!” Echipa lui Beckham îl așteaptă pe Lionel Messi în MLS. Ce a spus fostul star de la Real Madrid și United

Publicat: 26 februarie 2022, 15:56

Reclamă
„Dacă pleacă de la PSG, am dori să îl vedem aici! Echipa lui Beckham îl așteaptă pe Lionel Messi în MLS. Ce a spus fostul star de la Real Madrid și United

Lionel Messi, situație incertă la PSG

Profimedia

Asociatul lui David Beckham la Inter Miami a spus că unul dintre obiectivele sale este aducerea lui Lionel Messi la echipă. În schimb, fostul star de la United, Real Madrid și PSG e mai rezervat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Messi este încă unul dintre cei mai buni jucători din lume. Abilităţile lui nu s-au diminuat. David se înţelege bine cu el, aşa că dacă pleacă de la PSG, am dori să-l vedem jucând la Inter Miami. Sunt un optimist, este o posibilitate„, a declarat celălalt proprietar de la Inter Miami, Jorge Mas.

„Întotdeauna am spus că îmi doresc cei mai buni jucători. Din păcate, uneori este un lucru rău. Când am început acest proiect, oamenii au spus: „Vine tipul ăsta, vine tipul ăsta, vine Ronaldo, vine Messi”. Fanii noştri vor fi fericiţi dacă avem vedete în echipă, dar vor fi şi mai fericiţi dacă vor vedea jucători tineri trecând prin academia noastră şi câştigând MLS„, a spus și Beckham.

Anul trecut, Inter Miami a terminat pe locul 11 ​​în Conferinţa de Est, departe de primele 7 locuri de calificare pentru playoff.

Ravanelli a anunțat că Messi revine la Barcelona

Pe de altă parte, fostul atacant de la Juventus, Fabrizio Ravanelli a spus că e convins că Lionel Messi se va întoarce la Barcelona.

Reclamă

În ceea ce îl privește pe Messi, cred că este un fotbalist extraordinar, care a demonstrat de-a lungul anilor că este numărul 1.

Acum, însă, trece printr-o perioadă dificilă din cariera sa. Sunt convins în acest moment că aventura lui la Paris s-a încheiat pentru că, după părerea mea, se va întoarce la Barcelona la sfârșitul anului, chiar dacă o va face gratis și chiar dacă va avea un salariu foarte mic.

Casa lui este Barcelona și el știe că a făcut o mare greșeală când a ales să meargă la Paris”, a declarat Fabrizio Ravanelli, potrivit AS.com.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și