Închide meniul

Dan Petrescu a debutat cu victorie la Jeonbuk. Sud-coreenii au câştigat un meci amical

Alex Masgras Publicat: 17 iunie 2023, 18:54 / Actualizat: 17 iunie 2023, 19:59

Reclamă
Dan Petrescu a debutat cu victorie la Jeonbuk. Sud-coreenii au câştigat un meci amical

Dan Petrescu, euforic după succesul la limită cu Jeonbuk

Dan Petrescu / Hepta

Dan Petrescu a debutat cu victorie la Jeonbuk. Formaţia din Coreea de Sud a disputat sâmbătă un meci amical pe care l-a câştigat cu 2-1 în faţa celor de la Persis Solo din Indonezia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida cu Persis Solo a fost prima partidă a lui Dan Petrescu la noua sa echipă. Primul meci oficial al fostului antrenor de la CFR Cluj la noua sa echipă va avea loc pe 24 iunie, contra celor de la Gwangju.

Dan Petrescu a debutat cu victorie la Jeonbuk. Sud-coreenii au câştigat un meci amical cu o echipă din Indonezia

Jeonbuk, noua echipă a lui Dan Petrescu, a disputat sâmbătă un meci amical contra celor de la Persis Solo din Indonezia. Sud-coreenii s-au impus cu 2-1, la prima partidă cu „bursucul” pe banca tehnică.

Jeonbuk a revenit de la 0-1, după ce Persis Solo a deschis scorul în minutul 10 prin Sananta. Echipa lui Dan Petrescu a restabilit egalitatea în minutul 35 prin Noh Yun-Sang, după care a stabilit scorul final în minutul 65, prin Kyudong.

Primul meci oficial al lui Dan Petrescu la noua sa echipă va avea loc pe 24 iunie, atunci când Jeonbuk va juca împotriva locului 8 din Coreea de Sud, Gwangju. După 18 etape, Jeonbuk se află pe locul 5 în campionatul sud-coreean.

Reclamă

Dan Petrescu, după ce a ajuns la Jeonbuk: „Cel mai mare club din Coreea! Sunt încântat”

Dan Petrescu s-a arătat onorat că a reuşit să ajungă la Jeonbuk Hyundai, echipă cu care visează să câştige campionatul şi Liga Campionilor Asiei.

„Este o onoare pentru mine să fiu la cel mai mare club din Coreea și Asia. Sunt foarte încântat, sunt foarte fericit să fiu aici. Am o mare experiență ca antrenor, dar cred că acesta este cel mai mare club pe care l-am antrenat în cariera mea și asta este o mare responsabilitate.

Când am venit în oraș am văzut facilități bune, am văzut fanii, totul. Am fost impresionat din ce am văzut și am visat într-o bună zi să fiu aici, să antrenez la un astfel de club. Am multă experiență ca antrenor însă cred că este cel mai mare club pe care l-am antrenat vreodată și că este o mare responsabilitate pentru mine, știu asta.

Reclamă 4 / 0/3

Când antrenam în China (n.r. – pe JS Suning), jucam în Liga Campionilor împotriva lui Jeonbuk, iar pe vremea aceea echipa era foarte bună. Și când am venit în oraș, am văzut condițiile foarte bune de aici, suporterii, totul. Am fost impresionat de ceea ce am văzut și chiar visam într-o zi să antrenez un club ca acesta”, a spus Dan Petrescu la prima conferinţă de presă susţinută în Coreea.

Jeonbuk are 9 campionate în Coreea de Sud, ultimele fiind luate, la rând, din 2017 până în 2021. Totodată, echipa sud-coreeană are 5 Cupe în palmares, ultimele două fiind câştigate în 2020 şi 2022.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și