Închide meniul

Dan Petrescu a dezvăluit care e cel mai tare jucător pe care l-a antrenat. ”Avea tot, n-am mai văzut asta și am jucat cu Hagi, Vialli, Gullit sau Zola”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 mai 2020, 11:27

Dan Petrescu a dezvăluit care e cel mai tare jucător pe care l-a antrenat. ”Avea tot, n-am mai văzut asta și am jucat cu Hagi, Vialli, Gullit sau Zola”

Mediafax Foto / Dan Tautan via Hepta

Dan Petrescu a vorbit despre jucătorul preferat

”Kokorin a fost cel mai bun. De când am venit la Dinamo Moscova i-am spus că e cel mai bun din Rusia. La fel am făcut și cu Stancu la Unirea Urziceni, când nimeni nu-l știa. Am avut mereu o relație fantastică cu atacanții, chiar dacă mulți spun că sunt defensiv. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu: ”N-am mai văzut un jucător precum Kokorin. Avea tot”

Mazilu, Curelea, Jo, Teixeira, fostul jucător al lui Lucescu. Apoi în Emirate aveam un atacant, Paulinho. Dănălache, Bilașco, Traore, pe care îl am și acum, Bucur. 

N-am văzut un jucător să aibă tot, ca și Kokorin. Mi-a părut rău că n-a ajuns la Barcelona sau Real Madrid. Avea tot. Și am jucat cu Zola, Gullit, Vialli, Hagi… N-am văzut ca și Kokorin. Avea stâng, drept, viteză, cu capul, știa să se apere”, a spus Petrescu, la Prosport

Kokorin a făcut aproape un an de închisoare

3 trofee și-a trecut în cont Kokorin, printre care și un titlu în Rusia (2018-2019), asta înainte să aibă mari probleme cu legea. Alexandr a stat în închisoare aproape un an, alături de Pavel Mamaev, după ce au fost condamnați pentru huliganism şi agresiune.

Cei doi au ajuns după gratii după ce au bătut doi oficiali, într-o cafenea. Kokorin l-a lovit de 3 ori cu un scaun pe Denis Pak, un oficial al Ministerului Industriei şi Comerţului.

Reclamă

Zenit i-a pregătit un nou contract lui Kokorin, care a intrat în vigoare a doua zi după ce acesta a ieșit din închisoare. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și