Închide meniul

Dan Petrescu a revenit în România: "E ultima dată când mă duc la o echipă de pe ultimul loc!" E gata să o refuze şi pe Celtic: "Până în vară nu voi fi la nicio echipă"

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 18:52

Dan Petrescu a revenit în România: "E ultima dată când mă duc la o echipă de pe ultimul loc!" E gata să o refuze şi pe Celtic: "Până în vară nu voi fi la nicio echipă"

Captură AS.ro

Dan Petrescu

  • Dan Petrescu a revenit în România
  • Ce a spus despre viitorul său

Petrescu a renunţat la Kayserispor din cauza unor probleme în familie. Patroana de la Kayserispor a încercat să îl convingă pe Petrescu să mai rămână

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am avut o problemă şi a trebuit să plec, din păcate. O perioadă nu mai pot să antrenez. După ce îmi rezolv problema, o să încerc să antrenez din nou. Patroana a încercat să mă convingă să rămân. M-am înţeles foarte bine, la perioada de transferuri mi-a dat mână liberă. A înţeles după ce i-am spus care este problema. M-am înţeles foarte bine cu ea şi nu am putut să termin ce a început.

Mă bucur că i-am lăsat într-o poziţie mai bună decât atunci când m-am dus acolo. Cred că este ultima oară când mă duc la o echipă de pe ultimul loc pentru că e un challenge foarte greu. Eu cred că prin cele două victorii când nu am fost acolo şi cele în care am fost acolo mi-am făcut datoria", a spus Dan Petrescu la revenirea în România. 

Reclamă

Dan Petrescu: "Şi dacă mă sună Celtic, tot nu mă duc" 

Dan Petrescu spune că, în acest moment, nu va mai accepta nicio ofertă. Scoţienii de la Celtic l-au pus pe lista scurtă pe antrenorul român. 

"Înainte să ajung acolo, eram în Dubai şi doamna m-a rugat să vin. Multe greşeli de arbitraj, am făcut şi o scrisoare spre Federaţie. Sigur trebuia avem 4 puncte în plus. Chiar dacă aveam 10 puncte în plus, luam aceeaşi decizie. La ultimul meci, arbitrul n-a vrut să se uite la VAR, n-am înţeles, a fost suspendat arbitrul.

Reclamă

Probleme vor fi şi cu VAR-ul. Mi-am dorit VAR şi sunt probleme. Împotriva lui Kayseri au fost probleme, pentru Kayseri nicio problemă. Am înţeles că şi anul trecut au fost la fel. Chiar dacă mă sună Celtic, nu pot să antrenez acum. Eu zic că până la vară, 99 la sută, nu voi mai fi la nicio echipă", a spus Dan Petrescu. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 martie
Antena Sport Update • 12 mart., 16:29
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 12 martie 2024
Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 16:02
„Regret o mulţime de lucruri!” Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei
Ulsan – Jeonbuk LIVE VIDEO
AntenaPLAY • 12 mart., 13:50
Ulsan – Jeonbuk 1-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dan Petrescu a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei