Închide meniul

Dan Petrescu dă primul "tun" la Kayserispor şi aduce un super-mijlocaş din Liga 1. Turcii se întâlnesc azi cu agentul jucătorului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2021, 12:48

Dan Petrescu dă primul "tun" la Kayserispor şi aduce un super-mijlocaş din Liga 1. Turcii se întâlnesc azi cu agentul jucătorului

ProfimediaImages

Dan Petrescu aduce un super-jucător la Kayserispor

Conform jurnalistului Burak Zihni, agentul jucătorului cotat la 1.6 milioane de euro se va întâlni chiar azi cu oficialii echipei unde mai evoluează Denis Alibec, Cristi Săpunaru şi Silviu Lung jr. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj cere 700.000 de euro pentru Damjan Djokovic

Campioana din ultimii trei ani din România cere 700.000 de euro pentru mijlocaşul care evoluează pentru ardeleni din 2017. El a mai fost în două rânduri aproape de Turcia, fiind dorit de Basaksehir şi Gaziantep. 

Djokovic este dorit neapărat de Dan Petrescu, iar turcii îl aşteaptă cu un salariu greu de refuzat: 500.000 de euro până la finalul sezonului. Djokovic este triplu campion cu CFR.

Dan Petrescu, debut cu eşec la Kayserispor

Dan Petrescu a debutat cu un eşec în Super Lig. Kayserispor a fost învinsă cu 2-1 pe terenul lui Gaziantep. Alex Maxim a marcat golul victoriei, după o lovitură de la 11 metri acordată cu ajutorul VAR. "O decizie grea, nu poţi să ştii niciodată dacă a fost penalty", a spus Petrescu.

"Am înscris o dată şi cred că rezultatul nu este cel care ar fi trebuit să fie. Pentru că, după 1-1, am avut atât de multe ocazii! Am nimerit bara, am avut 3-4 ocazii mari. Iar Gaziantep nu a avut nicio şansă în a doua repriză.

Reclamă

Aşa e fotbalul, dacă nu marchezi, o să dea gol cealaltă echipă. Iar al doilea gol a fost… o decizie foarte grea. Nu poţi să ştii dacă a fost un penalty clar. Jucătorii au jucat bine, au meritat să câştige. Au luptat 90 de minute, nu poţi să ceri mai mult de la ei. Dar dacă nu ai noroc, nu eşti un bun antrenor, iar echipa nu e bună.

Ne gândim la transferuri. Avem nevoie de câţiva jucători noi", a spus Petrescu, după meciul cu Gaziantep. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și