Închide meniul

Dan Petrescu, înfrângere la primul meci oficial la noua echipă! Premieră negativă pentru Jeonbuk, după şase ani

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2023, 15:51

Reclamă
Dan Petrescu, înfrângere la primul meci oficial la noua echipă! Premieră negativă pentru Jeonbuk, după şase ani

Dan Petrescu, înfrângere în Coreea de Sud

Dan Petrescu într-o conferinţă de presă / Hepta

Dan Petrescu a avut parte de o înfrângere la primul meci oficial la noua echipă. Jeonbuk Hyundai a fost învinsă clar de Gwangju, scor 0-2, într-un meci din etapa a 19-a din prima ligă din Coreea de Sud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu s-a despărţit în această vară de CFR Cluj şi a semnat cu Jeonbuck Hyundai, echipă alături de care îşi propune câştigarea Ligii Campionilor Asiei.

Dan Petrescu, înfrângere la primul meci oficial la noua echipă

Jeonbuck Hyundai s-a văzut condusă în minutul 20, în partida din deplasare cu Gwangju. Lee Soon-Min a marcat pentru gazde. Ulterior, scorul a fost majorat de Lee Kun-Hee, în prelungirile meciului, stabilind de altfel şi scorul final.

De altfel, pentru Jeonbuck, echipa lui Dan Petrescu, a fost prima înfrângere înregistrată pe terenul celor de la Gwangju, după şase ani. Mai exact, în aprilie 2017, Gwangju o mai învingea pe Jeonbuck pe teren propriu.

Echipa lui Dan Petrescu ocupă în prezent locul 8, fiind la 19 puncte distanţă de liderul Ulsan Hyundai, şi la egalitate cu Daejeon, echipă de pe locul şase, loc care asigură prezenţa în play-off.

Reclamă

În următoarea partidă, trupa lui Dan Petrescu se va duela tot cu Gwangju, însă în sferturie Cupei Coreei de Sud.

Ce a spus Dan Petrescu, atunci când a fost prezentat oficial la Jeonbuck

Dan Petrescu a avut prima conferinţă de presă la Jeonbuk Hyundai, echipă cu care a semnat după plecarea de la CFR Cluj. Petrescu a spus că a venit la cel mai amre club din Coreea de Sud şi din Asia.

„Este o onoare pentru mine să fiu la cel mai mare club din Coreea și Asia. Sunt foarte încântat, sunt foarte fericit să fiu aici. Am o mare experiență ca antrenor, dar cred că acesta este cel mai mare club pe care l-am antrenat în cariera mea și asta este o mare responsabilitate.

Reclamă 4 / 0/3

Când am venit în oraș am văzut facilități bune, am văzut fanii, totul. Am fost impresionat din ce am văzut și am visat într-o bună zi să fiu aici, să antrenez la un astfel de club. Am multă experiență ca antrenor însă cred că este cel mai mare club pe care l-am antrenat vreodată și că este o mare responsabilitate pentru mine, știu asta.

Când antrenam în China (n.r. – pe JS Suning), jucam în Liga Campionilor împotriva lui Jeonbuk, iar pe vremea aceea echipa era foarte bună. Și când am venit în oraș, am văzut condițiile foarte bune de aici, suporterii, totul. Am fost impresionat de ceea ce am văzut și chiar visam într-o zi să antrenez un club ca acesta”, a spus Dan Petrescu la prima conferinţă de presă susţinută în Coreea.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri Vezi toate știrile
Citește și