Închide meniul

Dan Petrescu nu a fost menajat de reporterii din Coreea de Sud: „Fanii lui Jeonbuk consideră că acest lucru este un risc”

Alex Masgras Publicat: 14 iunie 2023, 19:09

Reclamă
Dan Petrescu nu a fost menajat de reporterii din Coreea de Sud: „Fanii lui Jeonbuk consideră că acest lucru este un risc

Dan Petrescu nu a fost menajat de reporterii din Coreea de Sud

Dan Petrescu / ProfiMedia

Dan Petrescu nu a fost menajat de reporterii din Coreea de Sud. Fostul antrenor de la CFR Cluj a fost prezentat la Jeonbuk, noua sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu se află la al 14-lea mandat în cariera sa de antrenor, iar acest lucru le-a atras atenţia reporterilor sud-coreeni.

Dan Petrescu nu a fost menajat de reporterii din Coreea de Sud: „Fanii lui Jeonbuk consideră că acest lucru este un risc”

Unul dintre reporterii prezenţi la prima conferinţă de presă a lui Dan Petrescu la Jeonbuk a scos în evidenţă faptul că nu a petrecut foarte mult timp la echipele pe la care a trecut în cariera sa, lucru văzut ca un risc de către fanii echipei.

„De-a lungul carierei, nu ați rămas mult timp la formațiile pe care le-ați pregătit. Fanii lui Jeonbuk consideră că acest lucru este un risc pentru club”, a spus un jurnalist, citat de gsp.ro.

Răspunsul lui Dan Petrescu a fost: „În unele locuri stai un an, doi ani, cinci ani. Aș vrea să stau zece ani aici. Dar nu știi niciodată cât de lungă e viața antrenorului, pentru că fiecare club e diferit, pentru că fiecare țară e diferită. Fiecare alegere are presiune și doză de risc, însă trebuie să înduri, trebuie să accepți”.

Reclamă

Dan Petrescu, prima conferinţă de presă la Jeonbuk Hyundai

Dan Petrescu s-a arătat onorat că a reuşit să ajungă la Jeonbuk Hyundai, echipă cu care visează să câştige campionatul şi Liga Campionilor Asiei.

„Este o onoare pentru mine să fiu la cel mai mare club din Coreea și Asia. Sunt foarte încântat, sunt foarte fericit să fiu aici. Am o mare experiență ca antrenor, dar cred că acesta este cel mai mare club pe care l-am antrenat în cariera mea și asta este o mare responsabilitate.

Când am venit în oraș am văzut facilități bune, am văzut fanii, totul. Am fost impresionat din ce am văzut și am visat într-o bună zi să fiu aici, să antrenez la un astfel de club. Am multă experiență ca antrenor însă cred că este cel mai mare club pe care l-am antrenat vreodată și că este o mare responsabilitate pentru mine, știu asta.

Reclamă 4 / 0/3

Când antrenam în China (n.r. – pe JS Suning), jucam în Liga Campionilor împotriva lui Jeonbuk, iar pe vremea aceea echipa era foarte bună. Și când am venit în oraș, am văzut condițiile foarte bune de aici, suporterii, totul. Am fost impresionat de ceea ce am văzut și chiar visam într-o zi să antrenez un club ca acesta”, a mai spus Dan Petrescu la prima conferinţă de presă susţinută în Coreea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și