Închide meniul

Dan Petrescu s-a calificat cu emoţii în play-off-ul din Coreea de Sud! Jeonbuk, victorie decisivă

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2023, 11:40

Reclamă
Dan Petrescu s-a calificat cu emoţii în play-off-ul din Coreea de Sud! Jeonbuk, victorie decisivă

Dan Petrescu s-a calificat in extremis în play-off, în Coreea de Sud

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Hepta

Dan Petrescu s-a calificat cu emoţii în play-off-ul din Coreea de Sud. Jeonbuk, echipa antrenată de român, a obţinut o victorie decisivă în ultima etapă a sezonului regular, şi şi-a asigurat prezenţa între primele şase echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeonbuk a avut emoţii până la finalul campionatului, în vederea calificării în play-off. În ultima etapă, trupa lui Dan Petrescu a avut un meci „de foc” cu Seoul, echipă care de asemenea lupta pentru primele şase locuri.

Dan Petrescu s-a calificat cu emoţii în play-off, în Coreea de Sud

Jeonbuk se afla în afara poziţiilor de play-off, înainte cu o etapă de final. În ultima rundă, trupa lui Dan Petrescu s-a impus cu 2-0 în deplasarea de pe terenul lui Seoul, echipă care a rămas pe locul şapte.

Partida era una de totul sau nimic pentru Dan Petrescu, având în vedere că Seoul era o rivală directă pentru locurile de play-off, şi avea şi un punct avans.

Seoul a avut şansa de a deschide scorul pe finalul primei reprize, însă reuşita lui Na Sang Ho a fost anulată.

Reclamă

Ulterior, în minutul 60, Han Kyo-Won a deschis scorul pentru trupa lui Dan Petrescu. Gustavo a majorat diferenţa în minutul 75, şi astfel Jeonbuk s-a impus cu 2-0, în ultima etapă a sezonului regulat.

Jeonbuk s-a calificat astfel de pe patru în play-off, cu 49 de puncte, obţinute după 33 de runde. Şansele la titlu sunt nule însă, având în vedere că punctele nu se înjumătăţesc în Coreea de Sud, iar distanţa faţă de primul loc este de 18 puncte. De asemenea, play-off-ul sud-corean se desfăşoară doar cinci meciuri.

Dan Petrescu, după înfrângerea din Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu a oferit primele explicaţii, după înfrângerea din Liga Campionilor Asiei. Jeonbuk a pierdut duelul din deplasarea din Thailanda cu Bangkok, scor 2-3, în a doua etapă din grupele competiţiei din Asia.

Reclamă 4 / 0/3

„Bangkok a jucat mai bine decât noi în prima repriză. Am încercat să controlăm jocul și să înscriem un gol. În fotbal, greșelile pot conduce la diverse situaţii. Bangkok a profitat de fiecare ocazie pe care a avut-o. Pe de altă parte, trebuia să înscriem mai multe goluri în repriza secundă, dar este dezamăgitor că nu am putut.

Am avut multe accidentări. Hong Jeong-ho a fost, de asemenea, accidentat înaintea meciului. Han Kyo-won și Jung Woo-jae au fost accidentați. Chiar și după prima repriză, numărul accidentărilor a crescut, a fost greu să menţin lotul. În repriza a doua, a fost dificil să trec peste această criză. Cred că s-a văzut.

Cred că 2-3 este un rezultat foarte dezamăgitor. A fost greu de jucat din cauza temperaturii și umidității ridicate. Jucătorii au făcut tot ce au putut.

Trebuie să ne uităm mai atent la starea jucătorilor accidentați. Mai avem meciul de la Seul. Vor avea multe dificultăți, dar ne vom lupta cu înverșunare pentru a câștiga. Nu ne vom da niciodată înapoi. Trebuie să ne acceptăm cu exactitate realitatea”, a declarat Dan Petrescu, după înfrângerea din Liga Campionilor Asiei, potrivit biz.chosun.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și